Sonic Mania Plus'ın ne zaman piyasaya çıkacağı belli oldu!

Nagihan Selin İnce 25.04.2018 - 23:27
Sonic Mania Plus'ın ne zaman piyasaya çıkacağı belli oldu!

Video oyunu yayıncısı Sega geçtiğimiz mart ayında duyurduğu Sonic Mania Plus'ın ne zaman piyasaya çıkacağını sonunda açıkladı. 17 Temmuz tarihinde piyasaya sürülecek olan Sonic Mania Plus şu andan itibaren ön siparişe de açıldı.

Sonic Mania Plus temmuz ayında piyasaya sürülecek ve ön siparişler başladı!

Sonic Mania oyunu, klasik Sonic ile beraber içinde bulunduğumuz jenerasyonu birleştirerek hem nostalji sevenlere hem de yeni jenerasyonu beğenenlere özel bir oyun olmuştu adeta. Şimdi Sonic Mania Plus ile oynayabileceğimiz iki yeni karakter daha oyuna eklenecek. Plus'da karşımıza çıkacak yeni karakterler: Mighty the Armadillo ve Ray the Flying Squirrel. Ayrıca Sonic Mania Plus'a gelen Encore modu ile daha önceden bildiğimiz, tanıdığımız bölgelere yeni zorluklar ve düzenlemeler de eklenecek.

Oyunun çıkış tarihini duyurmak adına yeni bir fragman da meraklılar için paylaşıldı.

Eski ve yeninin el sıkışması ile başlayan fragman karakterleri oyun sahasında görmemiz ile devam ediyor. Yeni mekanlarla beraber yeni karakterleri de oyunculara tanıtan fragman Mighty ve Ray'in de oyun içi birkaç saniyesini gösteriyor.

1-4 kişi arasında oynayabileceğini Sonic Mania Plus'ı fiziksel kopya ya da zaten oyuna sahipseniz DLC olarak satın alabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2018 09:39
ps 1 deki oyunu hatırladım ne günlerdi be,naklıs adamdır yada nakıls artık nasıl okunuyorsa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic Mania Plus'ın ne zaman piyasaya çıkacağı belli oldu!
İlginizi Çekebilir