Sonic Mania'da özel bölümler olacak

Furkan Güler 24.07.2017 - 13:09
Sonic fanlarını heyecanlandıran açıklama geliştirici ekip tarafından paylaşıldı.
Bir zamanların en hızlı video oyun karakteri Sonic, yeni oyunu Sonic Mania ile beraber sevenlerine tekrar kavuşuyor. Platform oyunları arasında en çok oynanan yapımlardan birisi olan Sonic, yeni oyununda özel bölümler de bulunduracak. Vakti zamanında oynanış mekaniklerinden daha çok özellikle bölüm tasarımları sayesinde video oyun dünyasına yön gösteren yapımın yeni oyunu da oldukça eğlenceli duruyor.

Özel bölümler için Sega Saturn zamanında çıkan Sonic X-treme ve Sonic Jam'den ilham aldıklarını söyleyen geliştirici ekip, bu bölümlerde daha fazla sarı halka toplayarak normal oyuna kıyasla daha hızlı gidebileceğimizi belirtti. Ayrıca bölümün müziği için oldukça uğraştıklarını belirten yapımcılar, yeni müziğin önümüzdeki hafta oyuncular ile paylaşılacağı bilgisini de verdi.

Sonic Mania'da özel bölümler olacak
90'lı yıllarda Sonic ile büyümüş oyuncuları ve aynı zamanda yeni nesil oyuncuları kucaklamak isteyen Sonic Mania'dan oyuncuların beklentisi oldukça yüksek. Yapılan açıklama ile birlikte Sonic fanlarını daha da heyecanlandıran geliştiriciler, geriye kalan bölüm tasarımları üzerinde de oldukça fazla çalıştıklarını belirtiyor. Bakalım yeni oyunumuz çıktığında Sonic'in eskiden verdiği tadı tekrar verebilecek mi?
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2017 17:06
Her yıl aynı oyunun grafiklerini değiştirip önünüze sunuyorlar ve sizde buna para veriyorsunuz. Parayı boş verin, değerli zamanınıza yazık.
sonicmania
sonicmania 25.04.2019 22:08
1- Sega her yıl oyun çıkarmıyor.
2- bu 64 bit grafikli
3-Oyun 20TL'ye alabilisin.
4- 60FPS çalışıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2017 19:45
hani şimdilerde birilerine benzemek için binlerce dolar harcayan sözde oyuncular varya bizim çocukluğumuzda Sonic gibi olabilmek için para değil alınteri harcanırdı onun gibi koşabilmek için büyük çaba sarfedilirdi yarışlar düzenlenirdi işte bu hazzı hiçbirşey veremedi yıllar geçsede neyse gençler..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic Mania'da özel bölümler olacak
İlginizi Çekebilir