Sonic Mania'nın açılış animasyonu yayınlandı

Furkan Güler 11.08.2017 - 14:06
Retro oyuncular göz yaşlarını tutsun, bu video sizi hüzünlendirip sevindirebilir.
Video oyunların hızlı delikanlısı Sonic'in yeni oyunu Sonic Mania gümbür gümbür geliyor. E3 2017'de ortaya çıkan oyun, tanıtıldığı günden bu yana oyuncular tarafından heyecan içerisinde bekleniyor. İki boyutlu yapısı sayesinde eski oyunlarından esinlenen Sonic Mania, eski ve yeni oyuncuları memnun etmek için çıkacak.

Yakın zamanda sevenleri ile buluşacak oyunun açılış animasyonu YouTube üzerinden yayınlandı. Knuckles, Tails ve Sonic'i gördüğümüz videoda Sonic'in dünyalar arasında geçiş yaptığı belli oluyor. Farklı farklı bölümleri temsil eden geçiş yaptığı dünyaların her birinde farklı farklı düşmanlar ile karşılaşacağız.


Yer yer aksiyon öğeleri de içeren Sonic Mania'nın platform açısından oyuncular, oyunun mekaniklerine oldukça güveniyor. Hali hazırda kaliteli platform öğeleri ile karşımıza çıkan Sonic oyunlarının bu sefer de bizi mest edeceğine güvenimiz tam. Hikaye olarak Sega Genesis'te çıkan Sonic & Knuckles oyununun devamı olan Sonic Mania, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için 15 Ağustos 2017 tarihinde çıkacak. Christian Whitehead, Headcannon ve PagodaWest Games ortaklığında yapılan Sonic Mania'nın çıkışını heyecan içerisinde bekliyoruz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic Mania'nın açılış animasyonu yayınlandı
İlginizi Çekebilir