Sonic Mania'nın PC sürümü ertelendi

Furkan Güler 13.08.2017 - 23:47
PC oyuncuları Sonic Mania'nın erteleme haberine hem üzülecek, hem de sevinecekler.
Video oyun tarihinin en kaliteli platform oyun serilerinden bir tanesi olan Sonic'in yeni oyunu Sonic Mania gümbür gümbür geliyor. Damarını kesecek olsak kanı retro akan oyuncuları tatmin edecek oyunun PC sürümü maalesef ertelendi. Sega yöneticileri bu durum için oyunculardan özür diledi ancak kendilerinin bu durum hakkında haklı sebepleri de var. Yapılan açıklamaya göre geliştirici ekip oyunun PC optimizasyonundan pek memnun olamamış. Bunun doğrultusunda oyunu erteleme kararı almışlar.

Hatta Sega, kendilerini affettirmek için oyunu PC'de ön sipariş yapan oyunculara Sonic the Hedgehog oyununu ücretsiz olarak verecek. Oyunun koleksiyoncu sürümünü satın alan oyuncular ise Sonic Mania'yı aktif edecek olan kodu girdiğinde, hem Sonic Mania'ya hem de Sonic the Hedgehog'a ulaşabilecekler.

Sonic Mania'nın PC sürümü ertelendi
15 Ağustos tarihinde çıkacak olan Xbox One, Nintendo Switch ve PlayStation 4 sürümlerinden sonra oyunun PC sürümü 29 Ağustos'ta çıkacak. Diğer firmalara nazaran Sega'nın oyunculara böylesine bir jest yapması oldukça hoş olmuş. Umarız diğer firmalar da Sega'yı örnek alıp bu şekilde. oyuncuları sevindirecek hareketlerde bulunurlar.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 06:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic Mania'nın PC sürümü ertelendi
İlginizi Çekebilir