Sonic Mania'nın PS4'te kaplayacağı boyut belli oldu

Furkan Güler 11.08.2017 - 10:15
Retro oyuncuların yeni sevgilisi Sonic Mania'yı konsolda oynayacaksanız sizi haberimize alalım.
Video oyun dünyasının en hızlı karakteri olan Sonic'in yeni oyunu Sonic Mania, hem eski hem de yeni oyuncuları memnun etmek için geliyor. PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformlarına çıkacak olan Sonic Mania'nın PlayStation 4'te ne kadar yer kaplayacağı belli oldu. Açıklanan bilgilere göre eski tarz Sonic oyunumuz, 211.29 MB'lık bir alanı işgal edecek.

İki boyutlu bir platform oyunu olan Sonic Mania, aslına bakılırsam tam olarak beklediğimiz kadar yer kaplayacak. Sahip olduğu retro grafikleri sayesinde eski tarz Sonic oyunlarına daha çok benzeyen Sonic Mania, eski oyunlarda oyuncuların favorisi olan bölümleri de tekrar oyuncuların karşısına çıkaracak.

Sonic Mania'nın PS4'te kaplayacağı boyut belli oldu
Yeni oyunlarına oldukça güvenen Sega, video oyunları içerisinde yıllanmış oyuncuların yeni Sonic Mania'yı mutlaka satın alacağını söylüyor tahmin ediyor. Pagoda West Games, Headcannon ve Sonic markasının önemli isimlerinden Christian Whitehead ortaklığı ile geliştirilen Sonic Mania, 15 Ağustos tarihinde çıkacak. Bakalım yeni Sonic oyunu, eski oyuncularını memnun edeceği gibi seriye yeni girişecek olan küçük yaşlı oyuncuları da memnun edebilecek mi?
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 09:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic Mania'nın PS4'te kaplayacağı boyut belli oldu
İlginizi Çekebilir