Sonic, Mighty No. 9'a "diss attı"

Mehmet Atilla Turan 22.06.2016 - 14:45
Hiç yoktan iyidir
Geçtiğimiz günlerde çıkan Mighty No. 9, internette alay konusu olmaya devam ediyor. 2013'ten beri Kickstarter'da 4 milyon dolardan fazla para toplayan ve beş kez ertelenen oyun, fanlarının beklediği gibi çıkmadı ve internette çokça dalga geçildi.

Bu dalga konusunun en önemli sebeplerinden birisi de oyunun yapımcısı olan
Keiji Inafune'nin yapmış olduğu açıklamalarda gizli. Kısacası oyunun bekledikleri gibi olmadığını ama o kadar da kötü olmadığını "Hiç yoktan iyidir" gibi bir söz ile özetleyen Keiji Inafune'nun bu söz dolayısı ile başı ağrıyacağa benziyor.

Sonic'in 25. Yılı'na özel oyun çıkarmayı düşünen Sonic Team ise, Twitter üzerinden Mighty No. 9 hakkında düşüncelerini paylaştı. Daha çok yapımcıların "Hiçyoktan iyidir" cümlesi ile dalga geçen Sonic ekibi, yine kendi fanlarının ilgisini kazandı. Bu aralar sürekli yeni çıkacak oyununun sosyal medya üzerinden gösteren ve fan kitlesini heycanlandıran Sonic Team, en azından Mighty No 9.'nın yapımcıları gibi fanlarını görmezden gelmiyor. Daha önce Sonic Team, Mighty No. 9'un videosu ile de dalga geçmişti.
Sonic, Mighty No. 9'a "diss attı"

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
mescut
mescut 23.06.2016 01:09
Sonic yapımcıları da kendi oyunlarını oynamıyor belli ki, en son çıkan Sonic Boom yerden yere vuruldu, o zaman bu yorumlardan haberleri yok belli ki...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic, Mighty No. 9'a "diss attı"
İlginizi Çekebilir