Sonic The Hedgehog 2 filminden yeni fragman

Merlinin Kazanı 10.02.2022 - 23:20
Sonic The Hedgehog 2 filminin çıkmasına kısa bir süre kala yeni ve oldukça eğlenceli bir fragman daha geldi.

8 Nisan tarihinde gösterime girecek olan, Paramount'un Sonic The Hedgehog 2 filminden yeni bir fragman geldi. Tanıtım fragmanında Sonic'in bir dağdan aşağı snowboard ile kaydığını görüyoruz. İlerleyen sahnelerde ise robotlardan kaçışına tanık oluyoruz.

Sonic The Hedgehog 2 filminden yeni fragman

Yakın bir tarihte çıkacak olan filmin fragmanı Sonic The Hedgehog'un Twitter hesabında yayınlandı.

Ayrıca filmin çıkışına kısa bir süre kaldığı için, önümüzdeki günlerde yeni bir fragman ile daha karşılaşmamız mümkün. Özellikle Super Bowl etkinliği, yeni fragman için oldukça büyük beklenti yaratan bir etkinlik. Zira her sene gerçekleşen etkinlikte, birçok yeni film ve oyuna ait videolar da paylaşılıyor.

Hakkında

Sonic the Hedgehog 2, Sega tarafından yayınlanan aynı isimli video oyunu serisine ve Sonic the Hedgehog'un devamına dayanan yeni bir macera komedi filmidir. Sonic the Hedgehog film serisinin ikinci bölümüdür.

Konusu

Sonic, Green Hills'e yerleştikten sonra daha fazla özgürlüğe hazırdır. Tom ve Maddie tatile giderken onu evde bırakmayı kabul ederler. Dr. Robotnik yeni ortağı olan Knuckles ile birlikte geri döndüğünde, medeniyetleri inşa ya da yok etme gücüne sahip bir zümrüt arayışı içindedir. Sonic, yardımcısı Tails ile birlik olur ve zümrüt yanlış ellere düşmeden önce onu bulmak için birlikte yolculuğa çıkarlar. Jeff Fowler'ın yönettiği filmde Jim Carrey, James Marsden ve Ben Schwartz baş rollerde yer alıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2022 16:35
Çok tipsiz sonic. Orijinale sadık kalamayan beceriksizler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic The Hedgehog 2 filminden yeni fragman
İlginizi Çekebilir