Sonic The Hedgehog TV Spot'u yayınlandı

Murat Oktay 30.01.2020 - 18:52
Kahramanımız Sonic the Hedgehog için yayınlanan TV Spot'u, çıkışına kısa bir süre kala tüm oyun severleri heyecanlandıracak türden.

Sonic the Hedgehog kısa süre sonra sinemalarda çıkacak. Özellikle biz oyunseverler için önemli olan karakterin, Sonic The Hedgehog TV spotu yayınlandı. Önümizdeki Sevgililer Günü'nde sinemalarda olacak yapım için yayınlanan TV spotunda Christian McCaffrey, Kyle Busch gibi önemli atlet ve yarışçılara yer verilmiş.

Sonic The Hedgehog TV Spot'u yayınlandı

Bir çoğunuzun hatırladığı gibi, karakter ilk ortaya çıktığında oyunseverlerin tepkileri ile karşılaşmıştı. Tasarımının son derece özensiz olduğu karakter, orijinali dışına çıkarak upuzun bacaklara sahip olmuş, hemen ardından da yaratıcısı tarafından eleştri oklarına tutulmuştu. Yapımcı firma, Paramount Pictures hızlıca müdahalede bulunarak, Sonic'i orijinal halinde tekrar tasarlanması için çalışmış, sonuç olarak da hepimizi mutlu edecek karakter tekrar ortaya çıkmıştı.

Sonic the Hedgehog filminin hikayesi

Sonic Gezegeninden kaçarak dünyaya sığınmıştır. Sahip olduğu güçleri kontrol eden yüzük ise dünyada hem hükümetlerin hem de acımasız Dr. Robotnik tarafından alınmak istenmektedir. Bu noktada büyük şehirlerden kaçarak sığındığı ufak Green Hills şehrinin şerifi ona yardımcı olmaya karar vermiştir. Bu sayede hem gezegenine dönebilecek hem de peşindekilerden kurtulabilecektir. Ancak önce hem kendisi hem de arkadaşlarını kurtarabilmek için Dr. Robotnik ile karşı karşıya gelmesi gerekmekte.

Sonic The Hedgehog TV Spot'u yayınlandı

Sonic the Hedgehog çıkış tarihi

Sonic Hedgehog filminin çıkışına çok kısa bir süre kaldı. Sevgililer Günü, yani 14 Şubat tarihinde izleyici ile buluşacak olan filmde, başrolleri Jim Carrey, James Marsden, Neal McDonough paylaşıyor.

Sonic the Hedgehog, Paramount Pictures ve Sega tarafından üretilen aynı isimli video oyunu serisine dayanan 2020 Amerikan-Japon ortak yapım bilimkurgu macera filmi.

Sonic The Hedgehog'un eski fragmanına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca filmin IMDB linkinden de skorlarını takip edebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2020 10:04
Ne alaka
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic The Hedgehog TV Spot'u yayınlandı
İlginizi Çekebilir