Sonic yaratıcısı Square Enix ile yeni bir aksiyon oyunu yapıyor

Ersin Kılıç 18.09.2019 - 11:14
Yuji Naka yeni bir IP üzerinde çalışıyor

Oyun dünyasının en çok bilinen karakterlerinden biri olan Sonic oyunlarının başındaki isim olan Yuji Naka'nın yeni bir IP üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Üstelik Yuji Naka, aksiyon türünde olacağı söylenen bu yeni oyunu Square Enix ile birlikte yapıyor.

Sonic yaratıcısı Square Enix ile yeni bir aksiyon oyunu yapıyor

Sonic oyunlarının altın döneminde rol alan ve Sonic dışında Phantasy Star oyunlarında da çalışan Yuji Naka, bu sefer yepyeni bir oyun ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Kendi Twitter adresi üzerinden bir açıklama yapan Naka "Doğum günü mesajlarınız için çok teşekkürler. Bugün 54 yaşına bastım. Şu anda Square Enix ile geliştirdiğim yeni aksiyon oyunu da dahil olmak üzere emekliliğime kadar kaç oyun daha yapabilirim? Dünya genelinde herkesin keyif alabileceği bir oyun geliştirmek için sıkı sıkya çalışmak istiyorum" mesajı ile birlikte adeta baklayı ağzından çıkarmış da diyebiliriz.

Tabi bu oyun hakkında henüz Square Enix'ten resmi bir açıklama gelmiş değil. Muhtemelen erken aşamasında olan oyunu bir sonraki nesil için görme ihtimalimiz de bulunuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic yaratıcısı Square Enix ile yeni bir aksiyon oyunu yapıyor
İlginizi Çekebilir