Sonic'in yaratıcısı bile karakterin tasarımından memnun değil

Ahmet Özçilingir 5.03.2019 - 16:19
Ne yaptınız benim Sonic'ime?

Sonic The Hedgehog filminin internete sızan tanıtım kiti büyük tartışma yarattı. "Tuhaf" Sonic tasarımı eleştirilerin odağı haline gelirken bir eleştiri de, Sonic karakterinin yaratıcısı Yuji Naka'dan geldi. Sonic The Hedgehog filmini tanıtım kitinde yer alan görsellerde, Sonic karakteri, olduğundan çok daha farklı görünüyordu. Daha önce sadece bacakları ve silueti görünen Sonic'in tam boy görseli ortaya çıkınca, çok konuşulan filmin ana karakteri Sonic yine internette gündeme yerleşti. 

Sonic The Hedgehog filmi ne zaman çıkacak

Sonic The Hedgehog filmi henüz yayınlanmamış olsa da vizyona girdiği gibi çok tartışılan filmlerden olacak gibi görünüyor. Sonic karakterinin live action CGI tasarımı ortaya çıktığı andan itibaren eleştiri bombardımanı başladı. Pek çok Sonic hayranı, live action Sonic'ten memnun değil. Özellikle Sonic'in karakteristik gözleri yerine daha küçük gözlere sahip yeni bir tasarımın kullanılmış olması eleştirilerin odak noktası. Sadece hayranlar değil. Sonic karakterinin yaratıcı Yuki Naka da yeni tasarımdan memnun değil. Naka yeni Sonic ile ilgili Twitter hesabından şu açıklamayı yaparak Bu bir Sonic filmi mi? Sonic görseline baktığımda başın yuvarlak olmasının önemli olduğunu düşünüyorum, biraz daha dengeleme yapmak gerekmiyor mu diyerek tasarımı eleştirdi. 

Sonic'in yaratıcısı bile karakterin tasarımından memnun değil

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2019 14:31
sonic hayranı olarak durum çok acı görünüyor bana
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2019 08:19
kimse demiyor mu sonic e neden film yapıyoruz gidin zeldaya yapin, beyonettaya yapin, devil my crya yapin, ouun mu yok. he bunlara yapinca berbat yapacaksiniz o ayri mevzu
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 5.03.2019 18:48
O zamanın görsel teknolojisi ile tüysüz yapmaları normal. Garipsenmesi garip :) Hem tüysüz filmde balon gibi durur bu tarz karakterler. Tüylü olunca gerçek dünyaya biraz daha oturuyor. Normal yani.
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2019 19:31
tüy sorun değil sorun onun dışındaki her şey. Tasarımdan vücut yapısına kadar her şey saçmalık hele ki karakterin tümüyle tüyden olması... Normalde Sonic'in gövdesi ve ağzı tüysüzdür ama adamlar onu bile tüylemiş yetmemiş eldiven yerine elini beyaz tüylü yapmışlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic'in yaratıcısı bile karakterin tasarımından memnun değil
İlginizi Çekebilir