Sons Of The Forest çıkış tarihi ertelendi

Ersin Kılıç 28.03.2022 - 13:59
Uzun süredir geliştirme aşamasında olan Forest'in devam oyunu Sons Of The Forest çıkış tarihinin ertelendiği açıklandı.

Açık dünya dinamiklerinin yanı sıra hayatta kalma yönünün de oldukça yüksek olacağı açıklanan Sons Of The Forest oyununun ertelendiği resmi olarak duyuruldu. Bu türün başarılı örneklerinden ve oldukça sevilen yapımlardan biri olan The Forest oyununun devamı niteliğindeki Sons Of The Forest'in çıkış tarihi sene sonuna kaydırıldı.

Sons Of The Forest çıkış tarihi ertelendi

Sons Of The Forest çıkış tarihi ertelendi

Sons Of The Forest için son açıklama geçtiğimiz yıl Aralık ayında gelmiş ve oyunun Mayıs ayında çıkacağı belirtilmişti. Yapım ekibi tarafından yapılan resmi açıklama ile oyunun çıkış tarihinin sene sonuna kaydırıldığı duyuruldu. Ekim 2022 tarihi verilse de gün olarak kesin bir ifadede bulunulmadı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Selam millet, geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, Sons Of The Forest için Mayıs 2022 çıkış tarihimizin aşırı iddialı olduğunu fark ettik. Hayatta kalma oyunlarında bir sonraki adım vizyonumuzu sunabilmek için çıkış tarihimizi Ekim 2022'ye taşımaya karar verdik."

Endnight Games ekibi tarafından geliştirilen Sons Of The Forest için ilk olarak 2021 yılı hedeflenmiş fakat oyunun 2022 yılına sarktığı açıklanmıştı. Yapılan yeni erteleme ile birlikte oyunu merakla bekleyenler büyük bir hayal kırıklığı yaşamış oldu. Yine de Unity grafik motoru kullanılarak geliştirilen oyunun kötü çıkıp hayal kırıklığı yaratmasındansa ertelenmesini tercih edebiliriz. İlk oyunda olduğu gibi inşa etme dinamiklerinin oldukça önemli olduğu Sons Of The Forest oyununda yeni inşa seçenekleri ve düşman çeşitleri de bulunacak. Yakın dövüş dinamiklerine daha fazla ağırlık verilecek olan oyunun bu türe yeni bir kan getirmesi de bekleniyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2022 19:16
İçi boş ve buglu birşey geliceğine geç gelsin daha iyi,ilk oyunda bile epeyce bug vardı çünkü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sons Of The Forest çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir