Sonunda bizim de trollenen bir anketimiz oldu!

Murat Halilbeyoğlu 5.08.2013 - 12:11
MOBA falan kimin umrunda! This is FUN! :)
Pekala! Bu güzel, bu cidden eğlenceli. Kim yaptı bilmiyoruz açıkçası çok da önemli değil ancak sanırız Merlin Anket'i olarak ilk trollümüzü yemiş bulunmaktayız. :)

Geçtiğimiz hafta sizlere anketimizde son dönemlerin yüksek ateşli sendromu MOBA oyunları içinden hangisini en çok sevdiğinizi sormuştuk. Eski yeni bütün oyunları bir araya getirip sizlere sunduk ve 12 seçenek oluşturduk.

Bizim aklımızda elbette DotA 2 ve LoL kapışması olacağı belki DotA'nın da bir kenardan kendini göstereceği ihtimali vardı. Lakin işler hiç öyle olmadı. Öncelikle şunu belirtelim ki listeye koyduğumuz oyunların hepsi %100 saf MOBA değil bunun yanında türünde MOBA geçse de oynanışında oldukça farklılıklar olabilir. Lakin bu esnkeliği kullanmasaydık topu topu 3-4 tane seçenek koyabilecektik.

Her neyse işte Merlin'in Kazanı okurlarının en sevdiği MOBA oyunu:

Awesomenauts

Sonunda bizim de trollenen bir anketimiz oldu!
Evet anketimize göre Ronimo Games'in 2012 yılında çıkarttığı MOBA oyunu anketimizde %89'luk oy oranı ile açık ara lider olmuş. Onu %4'lük oylarla LoL ve DotA (ilk oyun) karşılarken dördüncü sırada DotA 2 %2'lik oy ile yer almış.

Biz anketi incelerken eğlendik umarız yapan arkadaşlar da uğraşırken eğlenmiştir. 
Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonunda bizim de trollenen bir anketimiz oldu!
İlginizi Çekebilir