Backbone One - PlayStation Edition duyuruldu

Alparslan Gürlek 28.07.2022 - 21:18
Sony iOS telefonunuzdan oyun oynarken onu bir DualSense kontrolcüsüne dönüştüren yeni Backbone One - PlayStation Edition kontrolcüsünü duyurdu.

PlayStation oyunlarınızı PS Remote Play özelliği ile iPhone telefonunuzdan oynarken DualSense gibi olsun ister miydiniz? Sony, bugün Backbone One - PlayStation Edition adındaki yeni kontrolcüsünü duyurdu ve bu ürün tam da bahsettiğimiz rolü üstleniyor. iPhone kullanıcıları için duyurulan Backbone One: PlayStation Edition, PS oyunlarını telefonunuzdan oynarken DualSense rahatlığını yaşamanıza olanak sağlayacak.

Sony iPhone cihazlar için Backbone One: PlayStation Edition'u duyurdu

PlayStation'un şirket içinde geliştirdiği bu yeni kontrolcü tamamen PS5 kontrolcüsü DualSense üzerinden ilham alınarak geliştirilmiş. Transparan butonları ve özel tasarımıyla bütün PS5 ekipmanlarına da doğrudan bağlanabilen Backbone One - PlayStation Edition bugün duyuruldu.

PS5 ya da PS4 konsolunuz varsa ve doğrudan bir internet bağlantısına sahiplerse, iPhone telefonunuzu Backbone'a bağlayarak doğrudan sevdiğiniz oyunları oynamaya başlayabiliyorsunuz. Telefonunuzda da Wi-Fi ya da mobil veri bağlantısı olması gerektiğini ekleyelim. PS Remote Play uygulaması, evin farklı bir köşesinde olsanız bile konsolunuzdaki oyunları oynamanıza olanak sağlayacak.

Backbone One - PlayStation Edition

Tabi Backbone One kontrolcüsünün sadece PlayStation oyunlarıyla çalışmadığını da belirtelim. App Store üzerindeki veya GeForce Now gibi diğer platformlardaki oyunların çoğuyla da Sony'nin tabiriyle "harika çalışıyor". Yayınlanan resmi blog yazısında örnek olarak Genshin Impact, Call of Duty: Mobile ve Fantasian gibi büyük yapımlar örnek gösterilmiş. Tabi bunun gibi daha yüzlerce oyunda da çalıştığını belirtelim.

Kullanıcılar kontrolcünün kendi uygulamasını iPhone telefonlarına indirerek oradan da birçok PlayStation entegrasyonuyla karşılaşacaklar. Backbone One kontrolcüsü gücünü telefondan alacağı için şarj edilmesine de gerek kalmayacak.

İlk etapta ABD, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, İsveç, Hollanda ve Birleşik Krallık'ta çıkacak kontrolcünün lansmandan sonra birçok diğer bölgede de satışa çıkması planlanıyor. Yalnızca iPhone telefonlarda kullanılabildiğini de belirtelim.

Sony bugün aynı zamanda PS5 için 2K çözünürlük desteği ve yeni içeriklerin geleceğini de duyurmuştu.


Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2022 14:32
saçma sapan işler. çıkart bir el konsoluda adam gibi oyun oynayalım ya . nintendo iyi hoşta kendi oyunları dışında oyun yok olanlarda inanılmaz pahalı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2022 12:54
Nintendo olmasa şu tarz tasarımlar olmayacak ya neyse ki nintendo gibi bir oyun devi var da kaliteye şu vasat dönemlerde bile şahit oluyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2022 23:19
Sony nin pc ye telefona yonelmesi beni rahatsiz ediyor.Sony artik eski Sony degil, keske kendi konsoluna agirlik verse,psp2 falan cikarsa diyorum ama konsollarin olumune onayak olacak adimlar atiyorlar.Yaziklar olsun be Sony.
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2022 12:47
Geleceğe yatırım yapıyorlar vuluy teknolojisi için alt yapı hazırlığı.
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2022 23:44
şu kapalı kutu olma fikirlerinizden kurtulun biran önce. kar amacı güden bir kuruluş tabi ki kar edecek yerlere yönelecekler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2022 01:43
Bu uzaktan bağlanıp oyun oynama olayı 4K olmadıkça içime sinmiyor…Bu alet ilede çözünürlük düşükmü olacak bağlanınca
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony Backbone One - PlayStation Edition kontrolcüsünü duyurdu
İlginizi Çekebilir