Sony bize PSN yap

Tulga Dayantürk 3.06.2010 - 12:31
Sony bize PSN yap


Sony bize PSN yap


Bizler, Türkiye'deki PlayStation 3 kullanıcıları olarak, konsolun çıkış tarihinden beri büyük bir problem yaşamaktayız. Bilindiği gibi PlayStation 3'ün PS Store adlı oyun, tema, video gibi içerikleri bulunduran bir bölümü var ve burası sayesinde de kullanıcılar, oyunlarına gelen ücretli güncellemeleri, PSN için yapılan oyunları buradan edinebiliyorlar. Fakat PS Store ne yazık ki bazı ülkelerde hizmet vermiyor ve bu ülkelerden birisi de maalesef Türkiye. Aslında ilk bakışta ciddi bir sorun gibi görünmüyor; çünkü buradaki içerikleri almak için bizler de hizmet veren diğer ülkeler üzerinden kayıt oluyoruz, ancak sorun burada ortaya çıkıyor ve bu şekilde kullancıların büyük bir bölümünün kredi kartları bu ülkelerde kabul edilmiyor ve dolayısıyla da PS Store hizmetinden yararlanılamıyor.

İşte bu doğrultuda, Dijikent adlı sitede yer alan Mehmet Ali Gerim (SolidRock) nickli arkadaşımız bu konuda büyük bir mücadele başlatarak, geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesinde PlayStation 3 ile ilgili bir sorununu köşesine taşıyan Erkan Çelebi'ye en azından sesimizin duyurulması açısından bizlere yardım etmesi için bir email attı. Ayrıca bu konu Türkiye'de ve yabancı ülkelerde bulunan tüm oyun sitelerine de elimizden geldiğince taşınmaya çalışılıyor. Bu nedenle, arkadaşımızın kurmuş olduğu
Sony bize PSN yap
Sonybizepsnyap adlı blog sayfasına da tüm oyun severlerin desteğini bekliyoruz. Konuyla ilgili olarak,
Sony bize PSN yap
Dijikent sitesine de bakabilirsiniz.

Merlin'in Kazanı ailesi olarak, yürütülen bu mücadelede bir katkımız olursa ne mutlu bizlere. Bizler Merlin'in Kazanı yöneticileri ve oyunsever üyeleri olarak size tam destek diyoruz. Yolunuz açık olsun.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony bize PSN yap
İlginizi Çekebilir