1/5

Sony bu oyunları duyurmamalı!

Erhan Kahraman 2.05.2011 - 15:13
E3’te hangi serilerin devam oyununu görmek istemiyoruz?
Konsol oyunlarının son dönemde kazandığı çeşitlilik ve özellikle PlayStation 3 ile Xbox 360 arasındaki farkın kapanması, her iki tarafı da "exclusive" diye bilinen, tek bir platforma özgü oyunlar yapmaya yönlendiriyor.

Sony bugüne kadar PlayStation 3'e özel oyun geliştirme konusunda iyi işler çıkarmış olsa da, gerek iç stüdyolarda, gerekse üçüncü parti firmalar tarafından öyle oyunlar geliştirildi ki, E3 2011'de bu serilerin devamını görürsek büyük hayal kırıklığı yaşayabiliriz.

İşte Sony'den artık durdurmasını, en azından biraz daha yavaşlatmasını istediğimiz seriler:

Motorstorm 4
PlayStation 3'ün çıkış oyunları arasında en başarılı olanlardan biriydi Motorstorm. Hep aynı dağın yamaçlarında dönüp dolanmamıza rağmen, severek oynadık ve uzun süre eğlenceli vakit geçirdik. Sonra yeni bir oyun ve ardından bir oyun daha…

Derken ilk başta muhteşem olan Motorstorm, aynı fikri tekrar tekrar uyguladığı için artık o kadar da orijinal gelmemeye, hatta son oyunla birlikte yetersiz kalmaya başladı. Geliştirici firmanın yeni bir Motorstorm yerine, kazandığı tecrübe ile farklı ve daha özgür bir yarış deneyimi sunmasının vakti geldi.