Sony Ericsson, E3'te bomba açıklamalar yapacak

Murat Sağlam 12.05.2011 - 11:04
Dominic Neil-Dwyer yüreklere su serpti
Telefon ile bir PlayStation oyun konsolunun bir araya gelmesi oldukça kusursuz bir fikir gibi görünüyor ve zaten Sony Ericsson'un da Xperia Play ile düşünmenizi istediği şey tam olarak bu. Avrupa'da bir süre önce piyasaya sürülen, Amerika'da ise bir süre daha beklemenizin gerektiği Xperia Play, yapılan testlerde oyun piyasasında kendine sağlam bir yer edinecek gibi görünüyor.

Sony Ericsson, E3'te bomba açıklamalar yapacak
Sony Ericsson'un pazarlama-geliştirme müdürü Dominic Neil-Dwyer bu yılın E3'ün de yer aldıklarında oldukça bomba duyurular yapacaklarını açıkladı. Özellikle Xperia PLAY için bir çok exclusive oyunun duyurulacağını söylemesi oyuncuları meraklandırdı.

"Henüz Amerika'da satışa sunulmayan Xperia PLAY'in satışlarını arttırmamız için tüm Amerika'da aynı anda piyasaya sürmemiz gerekiyor. Öncelikle bütün dünyada piyasaya sürülmeden Xperia PLAY için bir güncelleme yayımlamak çok mantıklı bir hareket olmasa gerek." diyen Neil-Dwyer sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fakat söyleyebileceğim şu ki, gönül rahatlığıyla Sony ve Ericsson ortaklığından çok daha fazla şeyin geleceğini düşünebilirsiniz. Bir çok projemiz var fakat bu oyunların geliştiricisi Sony olduğundan, ne zaman duyuracakları, neler söyleyecekleri ve ne zaman piyasaya sürecekleri tamamiyle onları ilgilendiren bir durum. Ama evet çok fazla şey duyuracağımızdan emin olabilirsiniz." diyerek sözlerini noktaladı.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony Ericsson, E3'te bomba açıklamalar yapacak
İlginizi Çekebilir