Sony, inFamous 2'nin ön siparişine başladı

Merlinin Kazanı 2.06.2011 - 09:33
Tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de olacak
İlk kez Mayıs 2009’da çıkışı ile oyunseverlerin kalbini hemen kazanmayı başaran, çoğu oyun mecrası tarafından 10 üzerinden 9 gibi yüksek bir puan ile taçlandırılan ve dünya çapında yaklaşık 2 milyon satış adetlerine ulaşan inFamous macerası, 8 Haziran Çarşamba günü, Empire City’de, kahraman Cole önderliğinde, kaldığı yerden başlıyor. Sony de, bu muhteşem kahramanlık oyununu, Türkçe dublajla beraber PlayStation®3 meraklılarıyla tüm dünya ile eş zamanlı olarak buluşturacak. Sony, bu büyük buluşma öncesi bir sevindirici haber daha veriyor ve oyun için ön siparişleri toplamaya başladığını belirtiyor.  

Sony, inFamous 2'nin ön siparişine başladı
Ön siparişleri online kanallar ve Sony Center’lardan yapabilirsiniz

Ön sipariş hem online kanaldan hem de mağazalar üzerinden yapılabiliyor. Online satış yapacak temel kanallar; TeknoSA, D&R, Vatan Bilgisayar ve Darty’den oluşuyor. Ön sipariş vermek isteyen herkes, belirtilen kanalların resmi web sitelerine giriyor. Burada inFamous 2 oyununa özel tişört, şapka ve oyun içi indirilebilir hediye kodunu, oyun ile birlikte online olarak sipariş ediyor. Hediyeler ve oyundan oluşan paketi 139,90 TL’ye satın alabiliyor. Bütün bu inFamous Paketi de 8 Haziran günü kendisinin adresine teslim ediliyor.

Sony, inFamous 2'nin ön siparişine başladı
Perakende satış mağazalarından da ön satın alımınızı gerçekleştirebilirsiniz

Aynı işlemi, perakende satış noktalarında inFamous’a özel kurulan stant alanlarında da gerçekleştirebiliyor. Bu satış noktaları arasında MediaMarkt, TeknoSA ve Sony Center*’lar yer alıyor. Ön satın alma işlemini perakende mağazalarından bizzat gerçekleştiren kullanıcılara, inFamous Paketi, 8 Haziran günü Sony tarafından oyuncuya teslim ediliyor.

-Basın Bülteni
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony, inFamous 2'nin ön siparişine başladı
İlginizi Çekebilir