Sony, Killzone serisinin fişini tamamen çekmişe benziyor

Ersin Kılıç 11.01.2021 - 10:56
Son oyunu üzerindne yedi yıllık bir zaman geçen Killzone serisinin resmi internet sitesi tamamen kapanıyor.

Sony anlaşılan Killzone serisinin fişini en azından uzun bir süre için çekeceğe benziyor. Firma yedi yıldır yeni bir oyununu görmediğimiz Killzone serisinin resmi sitesini tamamen kapatma kararı almış durumda. Siteye girenler ise kısa bir süre sonra Playstation markasının resmi sitesine yönlendirilecek.

Sony, Killzone serisinin internet sitesini kapatıyor

Killzone serisi bir dönem Playstation markasının en önemli yapımları arasında yer alıyordu. Oyunun geliştirici ekibi olan Guerilla Games ise son olarak Horizon Zero Dawn ile karşımıza çıktı. Firma şu sıralar da bildiğiniz gibi Horizon Forbidden West oyunu üzerine çalışıyor. Anlaşılan resmi sitenin kapanmasını da göz önüne alırsak uzun bir süre Killzone serisine de dönüş yapılmayacağını söyleyebiliriz. Site üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmiş.

"Killzone markasının resmi sitesi kullanımdan kaldırılıyor. Killzone.com sayfasını ziyaret edenler ilerleyen günlerde Playstation.com'a yönlendirilecek. Yapılan bu değişiklik Killzone MErcanery ve Killzone Shadow Fall için çevrimiçi çoklu oyuncu modları ve oyuncu istatistiklerini etkilemese de artık Killzone Shadow Fall oyununda klan oluşturmak ya da klan yönetimi mümkün olmayacak. Bu durum için özür dileriz.

Killzone.com ziyaretçilerine ve serinin hayranlarına yıllar boyunca yaptıkları destek için teşekkür ederiz."

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2021 12:21
Killzone shadow fall teknoloji demosu gibi bir şeydi zaten Killzone senaryosu daha nereye gidebilirdi ki multiplayer tarafında ise call of duty, battlefield,battlefront,red dead 2, gta v aldı başını yürüdü kim oynayacak killzone'u dönerse anca yakında VR olarak geri döner, sadece belirli bir kesime
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony, Killzone serisinin fişini tamamen çekmişe benziyor
İlginizi Çekebilir