Sony: Kinect'e çok fazla oyun çıkmaz!

Murat Halilbeyoğlu 13.12.2010 - 17:26
Sony, Kinect'in geniş yelpazede oyun yapamayacağını söyledi.
Sony Computer Entertainment Europe şefi Andrew House, Microsoft'un Kinect için geniş yelpazeli oyun çeşidi yapmasının çok zor olacağını belirtti. Move het tür oyun ile uyum sağlarken Microsft'un sadece kamera ile agılayan kontrol çözümünün limitleri olduğunu söyledi.

Sony: Kinect'e çok fazla oyun çıkmaz!
House konu ile ilgili "Tecrübelerimizden öğrendiğimiz kadarı ile sadece kamera ile kontrolün belli limitleri mevcut. Bu teknoloji çok iyi çalışıyor ve bazı oyun türlerinde gerçekten başarılı oluyor, ancak bu kontrol için oyun yelpazenizi genişletmek istediğinizde duvara toslamanız kaçınılmaz. Bu bizim Move'da yaşadığımız bir sorun değil. Bizim geniş çaplı bir tecrübemiz mevcut ve bu şekilde birçok oyun meraklısına hizmet verebiliyoruz, ki bu uzun vadeli bir plan için gayet iyi bir şey" dedi.

Kinect'in amacı olabildiğince geniş kitlelere hitab etmekken, Microsoft hafta sonunda Forza 4'ün Kinect uyumlu olacağını belirtti.

Move ise şimdiden Heavy Rain ve Resident Evil 5'i Move destekli yaparken, Killzone 3'ünde bu teknolojiden yararlanacağını söyledi.

 
Yorumlar 44
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony: Kinect'e çok fazla oyun çıkmaz!
İlginizi Çekebilir