Sony, PlayStation Move pakedini değiştiriyor

Murat Sağlam 19.04.2011 - 12:01
Bakalım yeni paket bize neler sunacak?
Sony, açıkcası PlayStation 3 kullanıcılarının aktif olarak PSN üzerinden oyunlar ve oyunların demolarını indirdiklerini yeni yeni farkediyor gibi. Bu şekilde, PlayStation aksesuarları ve özellikle PS Move ile birlikte verdikleri disklerin gerçekten kullanışsız olduğunu da anlamış oldu.

Sony, PlayStation Move pakedini değiştiriyor
Kısacası artık PS Move Starter Pack adı altında satılan ürünlerinde Sony artık disk dağıtmayacak. Bunun sebebi, sürekli olan ufak tefek değişikliklerin disklere yansıtmanın zorluğu olsa gerek. Onun yerine bu içeriği PSN üzerinden kullanıcıya ücretsiz olarak sunmayı planlıyorlar.

Sony İngiltere; "Disk içeriği sürekli olarak değiştiğinden ve güncellendiğinden, en iyi kullanıcı deneyimi sunmak amacıyla bu diskleri PSN'den indirilebilir olarak kullanıcıya sunmayı planlıyoruz." açıklaması yaparak konuyu netleştirmiş oldu.

Eğer PlayStation 3 sahibiyseniz ama internetiniz yoksa (ki çok ekstrem nedenler dışında interneti olmayan bir kullanıcı olacağını düşünmüyoruz.) ve PS Move almayı düşünüyorsanız acele etseniz iyi edersiniz. Zira son kalan PS Move Starter Pack'lerden birini kapabilir, diskinize sahip olabilirsiniz.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 12:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony, PlayStation Move pakedini değiştiriyor
İlginizi Çekebilir