Sony, PlayStation Stars sadakat programı için tarih verdi

Atıf Doğan Özcan 29.09.2022 - 15:37
Sony,çeşitli etkinlikler için ödüller veren ve oyuncular tarafından merakla beklenen PlayStation Stars sadakat programı çıkış tarihini sonunda açıkladı.

Sony, geçtiğimiz günlerde State of Play etkinliği içerisinde PlayStation Stars sadakat programını açıklamıştı zaten. Oyuncuların merakla bekledikleri bu yeni sistem için Sony daha fazla merakta bırakmak istemedi ve çıkış tarihini paylaştı.

PlayStation Stars sadakat programı artık çok yakın

Sony, PlayStation Stars sadakat programını Amerika birleşik Devletleri ve diğer bölgeler için ne zaman başlatmayı planladığını resmen duyurdu. Sony, lansman sonrasında Japonya ve Asya’da Eylül ayı sonunda, diğer bölgelerde ise Ekim ayında piyasaya sürüleceğini doğrulamıştı. Çarşamba günü paylaşılan yeni bir PlayStation Stars rehberinin yayınlanmasıyla daha net bir tarih ortaya çıkmış oldu.

Sony, PlayStation Stars sadakat programı için tarih verdi

PlayStation Stars nedir diyecek olursanız, PlayStation Uygulamasından veya PlayStation.com üzerinden erişilen kullanıcılara tamamlamaları için görevler verilecek ve karşılığında ödül olarak sadakat puanları ve “dijital koleksiyon ögeleri” verilecek. Görevler ise ayda 10 adet oyuna giriş yapmak, bir oyunda platin kupa kazanmak gibi olacak. Bazı ödüller her yede bulunabilenler olacak bazıları ise çok nadir ögelerden oluşacak.

Gelelim net çıkış tarihlerine, Kuzey ve Güney Amerika’daki resmi lansman tarihi 5 Ekim olacak. Japonda ve Asya için 29 Eylül’de bir lansman düzenlenecek. PlayStation Stars, sonraki haftalarda yani 13 Ekim’de Avrupa ve Avustralya’da piyasaya sürülmüş olacak. Saat olarak bir kesinlik verilmedi, bu nedenle PlayStation Stars’ı mümkün olan en kısa sürede kullanmak için Sony iletişim sayfasını takip edebilirsiniz.

PlayStation Stars kullanıcılarına, sadakat programına katılmaları halinde anında bir dijital koleksiyon hediye edilecektir. İlk ödül ise Star Gazer Teleskobu olacak. Bu arada bu ödüllerin birer NFT olmadığını bilmenizde fayda var.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony, PlayStation Stars sadakat programı için tarih verdi
İlginizi Çekebilir