Sony, PS Store'u bu hafta açmayı planlıyor

Murat Sağlam 20.05.2011 - 15:23
Sony'nin PS Store planlarını sizler için derledik
Gamasutra sitesinin eline geçen bazı belgeler, Sony'nin PS Store'u bu hafta içerisinde tekrar işlevsel hale getirmeyi planladığını işaret ediyor. Ayrıca dökümana göre Sony iki yeni içerik güncellemesi yayımlamayı düşünüyor.

Sony, PS Store'u bu hafta açmayı planlıyor
Oyunculara "Biz PlayStation Store'u aktif hale getirmeye çalışırken göstermiş olduğunuz sabır ve destek için hepinize teşekkür ederiz." diyerek cümlelerine başlayan içerik müdürü Jack Osorno, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eğer oyun yapımcılarının oyunlarını PS Store üzerinden satmakla ilgili endişeleri varsa, PS Store'un açılış tarihini bu durumlara göre ayarlayacağımızı ve içerik güncellemesinin de tarihlere göre sırayla yapılacağını belirtmek isteriz."

Sony, PS Store'u bu hafta açmayı planlıyor
Yani bu sözlerle, 26 Nisan'da satışa sunulması gereken oyunları 24 Mayıs tarihinde PS Store'a ekleyecekleri, 3 Mayıs'ta yapılması gereken güncellemenin ise 27 Mayıs'ta yapılacağını anlatmak istiyor Jack Osorno. Yani bu durumda 24 Mayıs'ta ya da bir iki gün sarkmayla PS Store'un açılacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Hatırlarsanız bu pazar gününden itibaren Sony, 19 Nisan'dan beri kapalı olan PlayStation Network'ü işlevsel hale getirmiş ve oyunculara bir firmware güncellemesi yayımlayarak PSN hesaplarının şifrelerini değiştirmelerini zorunlu kılmıştı. Sony bütün hizmetlerini Mayıs ayı bitmeden devreye sokmak istediğini belirtmişti.
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 22:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony, PS Store'u bu hafta açmayı planlıyor
İlginizi Çekebilir