Sony yetkilileri, PlayStation 4'e kadınlar günü temasını getirdi

Furkan Güler 8.03.2018 - 16:00
Konsolun tema arşivi zenginleşiyor.

Sony yetkilileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında PlayStation 4 kullanıcılarına yeni bir tema getirdi. Kadınlar Günü'nü unutmayan bir başka firma olan Sony, böylelikle genel olarak erkeklere hitap eden video oyun sektöründe, kadın oyuncuları da unutmadığını hatırlattı. Diğer bir yandan artık PlayStation 4'te, istediğimiz ekran görüntüsünü tema olarak da ayarlayabileceğiz. Şahsen bu özelliği yüzbinlerce kullanıcı dört gözle bekliyordu. Horizon Zero Dawn veya The Order 1881 gibi oyunlardan alınan ekran görüntüleri, PlayStation 4'ün arka planında oldukça şık duracaktır. Diğer bir yandan Microsoft kanadından, aynı Sony'de olduğu gibi Kadınlar Günü'ne özel bir hamle göremediğimizi belirtelim.

PlayStation 4'e, Kadınlar Günü teması geldi

International Women's Day 2018 Theme adını alan tema hakkında PlayStation Store'da belirtilen açıklama ise şöyle,

Bu özel tema ile PlayStation®4 sisteminizin giriş ekranına kişisel bir hava katın. Temaları indirerek en sevdiğiniz oyun veya tarza uyum sağlamak için arka planı, simgeleri ve renkleri değiştirip ekran görüntünüze yeni bir hava katabilirsiniz. İndirdikten sonra kullanmak istediğiniz temayı PS4™ sisteminin Ayarlar menüsündeki Temalar seçeneğinden belirleyebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2018 04:32
Kadınlar üzerinden deli para kazanıyorlar. Lastik reklamı bile kadınları kullanıyor. Yuh yazıklar olsun sana kapitalizm. Buna müsaade eden diğer birçok "izm"e de yazıklar olsun. Ben sadece enayiler gününü kutluyorum çünkü ister istemez mutlaka düşüyoruz bunların tuzaklarından birine. Arınmam lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2018 18:04
boynuma dola aloy baba
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony yetkilileri, PlayStation 4'e kadınlar günü temasını getirdi
İlginizi Çekebilir