Sony'den farklı bir oyun: Puppeteer

Furkan İlbay 15.08.2012 - 17:54
Sony, Gamescom kozlarını oynamaya devam ediyor
Gamescom 2012 konferansı sırasında, Sony, bugün Puppeteer'ı duyurdu. Studio Japan'ın geliştirdiği Puppeteer, PS3'e özel olarak çıkışını gerçekleştirecek. Fakat diğer oyunlardan daha farklı ve yaratıcı bir sahneye sahip  Puppeteer. Oyun bir tiyatro sahnesinde geçiyor. Ve hayal gücünün sınırlarını epey zorluyor.

Sony'den farklı bir oyun: Puppeteer
Sony'nin söylediğine göre, bütün oyunlar, dünyanın çevresinde şekillenirken, Pupeteer sizin çevrenizde şekillenecek. Bütün olaylar tek bir sahnede, tiyatro sahnesinde geçerken, her bir "perde" (Sony'nin bölüm yerine bu oyunda kullandığı terim) yepyeni sürprizlerle karşılaşacağız. Çok garip durumlardan, çok garip yollarla kurtulacağız.

Sony'den farklı bir oyun: Puppeteer
Puppeteer, ana karakterimiz bir kukla olarak beliriyor. İlk görevi olarak da, oyundaki birincil silahımız olacak sihirli "makas"'ı bularak sahnede ilerlemesi gerekiyor. Kafasını aniden kaybedebilen karakterimizin, bir o kadar da hızlı yerine takması gerekiyor. Şimdilik oyun hakkında fazla detay verilmese de epey yaratıcı ve eğlenceli bir oyun olacağa benziyor. Oyunun Sony tarafından yayınlanan trailer videosuna da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 11:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony'den farklı bir oyun: Puppeteer
İlginizi Çekebilir