Sony'den PSN için basın açıklaması

Murat Sağlam 31.05.2011 - 12:19
PSN ve PS Store tamamiyle işlevsel hale geliyor
Dün gece Sony tarafından basına dağıtılan açıklamada, firmanın PlayStation Network'e birçok güvenlik geliştirmesi ve güncellemesi yaptığını, ödeme sistemlerinin ve alım satım işlemlerinin yoğun bir şekilde test edildiği söylendi. PlayStation Network ve Qriocity'nin işlevsel hale getirilmesinin ilk adımı olarak 15 Mayıs'tan itibaren Amerika ve Avrupa'da PSN'in çalışır duruma getirildiğini söylediler.

Sony'den PSN için basın açıklaması
Bundan sonra izlenecek yolun sırayla PlayStation Store'un tam olarak fonksiyonel hale getirilmesi, oyun içi alış verişlerin tekrar başlatılması, "Redeem Code"ların aktif hale getirilmesi, Music Unlimited sisteminin çalışır duruma getirilmesi ve Media Go için tam fonksiyon desteği olacağını söyleyen Sony, kullanıcılardan bugüne dek kendilerine göstermiş oldukları sabırdan dolayı bir kez daha teşekkür ettiklerini belirtti.

Daha da önemlisi bütün bu işlemlerin bu haftasonuna kadar hazır olacağını ve PSN ile PS Store'un eskisinden çok daha iyi ve güvenli bir şekilde tam fonksiyonla çalışır hale geleceklerini söylediler. Basın açıklamasına buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2024 19:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony'den PSN için basın açıklaması
İlginizi Çekebilir