Sony'den PSN kullanıcılarına yeni bilgi

Merlinin Kazanı 18.05.2011 - 12:22
PSN Hizmet Güncellemesi - Bazi hizmetler geri geldi
Sayın PlayStation Network kullanıcısı,

Bildiğiniz gibi, sunucularımıza yapılan yasadışı siber saldırıyı takiben PlayStation Network 20 Nisan 2011 tarihinde dünya genelinde kapatılmıştı.

Simdi ise bazı PlayStation Network hizmetlerini geri getirdiğimizi bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Daha fazla hizmetin geri geleceği önümüzdeki günlerde, en son gelişmeleri öğrenmek için tr.playstation.com/psnlatest adresini ve blog.eu.playstation.com adresindeki PlayStation.Blog'u takip edin.

Tekrar PlayStation Network'ü kullanmaya başlamadan önce...

PSN'i geri getirirken uygulamaya koyduğumuz güvenlik önlemi uyarınca, PSN'i yeniden kullanmaya başlamadan önce PlayStation Network account (PlayStation Network hesabi) şifrenizi değiştirmelisiniz.

Bir PlayStation3'e sahipseniz, system software (sistem yazılımı) sürümünü 3.61'e yükseltip XMB (XrossMediaBar) Menüsünden PlayStation Network'te oturum açarak değişiklik işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için eu.playstation.com/ps3psn e adresini ziyaret ediniz

Bunun dışında, PC'nizden store.playstation.com/login.gvm adresini ziyaret ederek şifrenizi değiştirebilirsiniz. Değiştirme işlemi en fazla birkaç dakikanızı alacaktır. Daha fazla yardım almak istiyorsaniz eu.playstation.com/psppsn. adresindeki adım adım kılavuzu takip edebilirsiniz.

Ücretsiz oyunlar bizden...

PSN'in hizmet dışı kaldığı süre boyunca gösterdiğiniz sabra teşekkür etmek için, kısa bir süre içinde tüm PSN kullanıcılarına yönelik Welcome Back (Yeniden Hos Geldiniz) programını hayata geçireceğiz. Bu program dahilinde ücretsiz oyun indirebileceksiniz.

Welcome Back (Yeniden Hoş Geldiniz) programı başladıktan sonra ülkenizde sunulan tekliflerin tam listesini eu.playstation.com/welcomeback adresinde duyuracağız.

Dünya genelindeki tüm ekiplerimiz PSN'i geri getirmek için çalışırken gösterdiğiniz sabır ve verdiğiniz destek için bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz.

Unutmayın; en son haberler için tr.playstation.com/psnlatest adresini, blog.eu.playstation.com adresindeki PlayStation.Blog'u ve twitter.com/PlayStationEU adresinden bizi takip edebilirsiniz.

En kısa zamanda PSN'de görüşmek dileğiyle,

PlayStation Network ekibi.

- Basın Bülteni
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2024 15:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony'den PSN kullanıcılarına yeni bilgi
İlginizi Çekebilir