Sony'nin Sevilen Oyunu PC'ye Gelebilir

İlkay Eren Kartal 5.03.2024 - 10:47
Yeni bir sızıntıya göre Gravity Rush 2’nin remaster sürümü üstünde çalışmalar var. Son zamanların yeniden yapım furyasına bu oyunun dâhil olmasını oyuncular çok istiyor.

Gravity Rush Sony’nin aktif olmayan firmalarından Japan Studio’nun karmakarışık bir aksiyon macera oyunu. Sızıntı iddialarına göre ise Gravity Rush yeniden sahalara dönebilir. Son söylentilere göre Gravity Rush 2’nin remaster sürümü PS 5 ve PC için geliştirme aşamasında. Çıkışından yedi yıl sonra ve stüdyonun kapatılmasının üç yıl ardından, Gravity Rush hayranları PS Vita için gelen ilginç sürüme bile övgüler yağdırmıştı. Gravity Rush 2’nin daha fazla oyuncuya ulaşması hayranlar için her zaman iyi bir haber niteliğinde.

Sony'nin Sevilen Oyunu Gravity Rush PC'ye Gelebilir

Sony'nin Sevilen Oyunu Gravity Rush PC'ye Gelebilir

Söylenti Gravity Rush modlama ekibi Team Alua’nın Discord sunucusundan geliyor. Orangee kullanıcı adlı geliştirici Gravity Rush 2’nin remaster sürümünün geliştirildiğini iddia etti. Gravity Rush sızıntısı dendiğinde Orangee’nin şanı kendinden önde gidiyor diyebiliriz. Bu yüzden söylenti güçlü bir şekilde dillendiriliyor. Daha önce oyunun filminin sızıntısı da ilk ondan çıkmıştı. Orangee’ye göre serinin hayranlarının güzel haberler için mayısa kadar sabretmesi gerekiyor. Ayrıca Orangee, oyunun PC versiyonunun PS 5 versiyonundan daha geç çıkacağını da belirtti. Eğer söylenti doğruysa bu çıkış sırası Sony’nin daha önce birinci sınıf oyunlarını PC’ye nasıl ele aldığıyla örtüşecek. Tabi ki aradaki süreye de bağlı kalarak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 08:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2024 11:11
Gelse ne olur satın almam ki. İki tane oyununu aldım, veri istiyor diye iade ettim. Sen benim verime bakarak eğlenemezsin üstelik üzerine benden para aldığın halde. Ben senin geliştirdiğin oyunla eğlenmeye çalışırım, bunun için sana para öderim. Hayal gücünüzü kullanın, eğer yoksa bırakın bu işi.
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2024 02:46
17:50 iyi sen başla yıkmaya ben hemen arkandayım geliyorum. Bu yorumda Sony yıkılsın mesajı mı vermişim. Senin kafana ulaştım ama birden çok olduğu için hangisine hitap edeceğimden emin olamıyorum. Yapacakları şey isteğe bağlı hale getimek hepsi bu. Çünkü farklı düşünen veri vermek isteyenler var.
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2024 17:50
bu yorumdan sonra her şey değişir öyle ise bende almam kanka. hatta globale yayalım çıkarsa da kimse almasın.bizi sömüremezler.birlik olup yıkalım sony yi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2024 21:29
Remake yapsınlar remake ya da remastered olmadı relic yapsınlar tek, tek toplayalım bu şahane harikulade sony eserlerini.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony'nin Sevilen Oyunu PC'ye Gelebilir
İlginizi Çekebilir