Sosyal medya fenomenlerine yapılan soruşturma sona erdi

Furkan Güler 21.12.2018 - 02:34
Fenomenler bu kez hapis cezası ile karşı karşıya.

Yaklaşık iki ay önce gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Pınar Karagöz (Pucca) ve aynı zamanda şarkıcı olan Burak Aydoğduoğlu (Burry Soprano) hakkında açılan soruşturma tamamlandı. Habertürk'ten Arzu Kaya'nın yazısına göre, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede, Pucca lakaplı Pınar Karagöz ile Burry Soprano lakaplı Burak Aydoğduoğlu şüpheli olarak belirtildi. Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme suçlamasıyla hapis istemiyle yargılanacağı açıklanan fenomenlerin başı dertte.

Pucca ve Burry Sopranı hapis cezası alabilir

Pucca'nın, Facebook sayfasından Kolombiya’nın Medellin şehrindeki insanların uyuşturucu ticareti sayesinde hayatta kaldığını belirtemesi ve uyuşturucuyu böyle sebeplerle övmesi, yetkililerin dikkatini çekti. Diğer bir yandan Burry Soprano'nun ise argoda esrar anlamına gelen Mary Jane kelimesini şarkısında övmesi, dikkatlerden kaçmadı. Daha öncesindeyse benzer suçtan Ezhel ve Khontkar isimli rap şarkıcıları gözaltına alınmıştı. Şarkılarında uyuşturucuyu öven sanatçılar, belli bir süre boyunca hapishanede yatmıştı. Sonrasında beraat eden rap sanatçıları, şarkılarında uyuşturucuyu özendirici sözler yazmayı bıraktılar. Rapçileri bir kenara bırakırsak özellikle Pucca ve Burry Soprano'ya, ne olacağı kendi takipçileri tarafından daha fazla merak ediliyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.12.2018 17:14
Reziller. 3 kuruş para için her türlü seyi mübah göstermeye çalışan söz de özgürlükçüler. Buyur sana özgürlük tepe tepe kullan . Umarım içeri tıkarlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.12.2018 18:38
Beter olsunlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.12.2018 04:20
beter olsunlar kan emici kene gibiler gençlerin zihinlerini ve bedenlerini kirletiyorlar. böyle uyuşturucu işine bulaşmış kişilerin nefes bile almaması lazım. şimdi gelir kendini bilmez tipler sırf muhalif olmak için bu iki keşi savunmaya kalkar sırf muhalif zihniyeti yüzünden yazıklar olsun........
MK Okuru
MK Okuru 21.12.2018 14:28
Aileler embesil olunca çocukların uyuşturucu kullanması normal. Benim bir çok arkadaşım esrar kullanıyordu ben merak bile etmiyorum, halen de temizim. Ailenin aile olup kafasını çalıştırması ona göre çocuğunu eğitmesi gerekli. Sen istediğin kadar içeri at insanları sonuçlar değişmeyecektir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
etemelkuran
etemelkuran 21.12.2018 02:59
bunlar fırsatçı acımamak lazım. bu konunun dinle diyanetle alakası yok. konu sağlık olunca şarkıdan duyup özenen çok kişi olacaktır amerikada böyle olmadı mı. biz de gidip phishing falan yapmıyoruz yani.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sosyal medya fenomenlerine yapılan soruşturma tamamlandı
İlginizi Çekebilir