Soul Calibur V hikaye dolu bir oyun olmuş

Murat Halilbeyoğlu 1.02.2012 - 10:09
İkiz kılıçlar arasındaki ilişki açıklanıyor
Çıkmasına çok az bir süre kalan Soul Calibur V hakkındaki son bilgi de hikayesi ile ilgili oldu.

Buna göre bu serinin fanları yeni oyunda daha önce hiç görmedikleri kadar hikaye ile karşılaşacaklar.

Oyunun yapımcısı Hisaharu Tago konu hakkında şunları söyledi:

"Bu sefer oyunun içine çok daha fazla hikaye koyduk ve en sonunda Soul Calibur ile Soul Edge arasındaki ilişkinin belli noktalarını ortaya çıkartacak bir ışık tutabildik."

Soul Calibur V hikaye dolu bir oyun olmuş
Serinin hikayesini devam ettirebilmek için zaman çizgisi üzerinde ilerleyen ekip, oyundaki karakterlerin ölümsüz olmamalarından dolayı bazı aksaklıklar da yaşamış.

"Hikayeyi zamanda ileri götürmeliydik ki bu da çok çetrefilli bir iş oldu çünkü Ivy, Nightmare, Astaroth gibi oynamayı çok sevdiğimiz o karakterlerden ayrılmak istemiyorduk" dedi yönetmen Daishi Odashima.

"O yüzden ben de eski karakterlerle yenilerin gerçeğe uygun bir şekilde bir arada bulunabileceği bir zaman çerçevesi yarattım. Bu yüzden 17 yıllık bir süre mantıklı olur diye düşündüm."

Lakin bu arada şunu belirtelim, ninja Taki normalde yaptığı akrobatik roller için bu zaman çizgisinde yaşlı görüldüğünden kendisi onun öğrencisi olan Natsu ile değiştirildi.

Soul Calibur şu sıralar Amerikalı oyuncu dostlarımız tarafından oynanıyor biz ise 3 Şubat'ı bekleeyceğiz. Oyun PS3 ve Xbox 360 için çıkacka.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Soul Calibur V hikaye dolu bir oyun olmuş
İlginizi Çekebilir