Aksiyon RPG türündeki Code Vein çıkış tarihi açıklandı!

Ersin Kılıç 5.06.2018 - 10:15
Uzun süredir geliştirilen oyun ne zaman çıkacak?

Souls oyunlarına benzer yapısıyla dikkat çeken ve yapımcıların bizzat Souls oyunlarından yola çıkarak geliştirdiklerini belirttiği Code Vein için nihayet çıkış tarihi verildi. Uzun süredir geliştirilen Code Vein, özellikle farklı yapısından sonra yayınlanan ekran görüntüleriyle de bizleri biraz şaşırtmıştı. 

Code Vein'in çıkış tarihi sonunda açıklandı

Oyunun çıkış tarihi tam 4 dakika 34 saniye uzunluğunda bir video ile açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Code Vein, 28 Eylül 2018'de çıkacak. Videoya baktığımızda ise daha önce gördüğümüz bazı sahneler dışında tabi ki birçok yeni sahneye de yer verildiğini görüyoruz. Ayrıca yok olan dünya ve oyunun hikayesi konusunda bazı açıklamalara da videonun girişinde yer verilmiş. 

Mia ve Yakumo isimli karakterlere odaklanacak olan Code Vein'de harap olmuş, yıkık dökük bir şehir temasına sahip olan farklı zindanlara da gidebileceğiz. Dövüş sistemi biraz Hack and Slah tarzına da kayan yapımda dodge, yani yuvarlanma, sakınma hareketi de oldukça önemli olacağa benziyor. Tabi normal saldırılarımız dışında özel ataklar, kullanabileceğimiz farklı eşya ve iksirler de oyunda önemli bir yere sahip olacak. Code Vein için yayınlanan bu yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Souls oyunlarından esinlenen Code Vein'in çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir