Souls Serisinini geliştiricisi, iki yeni oyun üzerinde çalışıyor

Ahmet Özçilingir 30.12.2018 - 13:50
FromSoftware'den iki yeni oyun geliyor

Bloodborne ve Dark Souls serisi ile oyuncuların gönlünde taht kurmayı başaran Japon oyun geliştiricisi FromSoftware'in patronu Hidetaka Miyazaki, iki duyurulmamaış oyun üzerinde çalıştıklarını, biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu açıkladı.

FromSoftware iki yeni oyun üzerinde çalışıyor

Son yılların en beğenilen serilerinden biri haline gelen Souls serisi ve PlayStation 4'ün çıkış oyunlarından biri olan Bloodborne'un ve son olarak da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilen Sekiro: Shadows Die Twice'ı geliştiren FromSoftware henüz duyurulmamış 2 yeni oyun üzerinde çalışıyor. Playstation 4 VR için yayımlanan VR oyunu Deracine ile VR oyunları da geliştirmeye başlayan FromSoftware'in bu yeni projesi merak konusu oldu. 2019 yılında bu iki yeni oyun ile ilgili bir duyuru yapılmasını bekliyoruz. Her iki projenin de biraz şekillenmesini bekledikelrini söyleyen Miyazaki, bu iki oyunla ilgili daha fazla bilgi vermedi. Oyunlardan birinin yıllardır beklenen Bloodborne 2 olduğu düşünülüyor. Tabii Bloodborne 2'nini çıkacağı platform da merak konusu aynı zamanda. PlayStation 4 için yayımlanan ilk oyun, PS4'ün de en iyi oyunlarındandı. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.12.2018 17:16
Son çıkacak oyunu, Yakuza ile çöp devil may cry karışımı bişiy olacak... dark souls un ilk oyunu gibi bişey beklemek mantıksız...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Souls Serisinini geliştiricisi, iki yeni oyun üzerinde çalışıyor
İlginizi Çekebilir