Souls tarzı Final Fantasy oyununu Team Ninja yapıyormuş

Ersin Kılıç 25.05.2021 - 11:44
Geçtiğimiz günlerde dedikodusu çıkan yeni Final Fantasy oyununun son olarak Nioh 2 ile karşımıza çıkan Team Ninja geliştiriyormuş.

Bir süre önce dedikoduları ortaya çıkan ve Souls türünde olacağı söylenen yeni Final Fantasy oyunu ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önce Square Enix ve Playstation bağlantıları sebebiyle bazı haberlerin erkenden ortaya çıkmasına sebep olan "Navtra" kod adlı kullanıcı ortaya bir iddia atmış ve yeni bir Final Fantasy oyununun geliştirme aşamasında olduğunu belirtmişti. Üstelik bu oyunun Final Fantasy XVI ve Final Fantasy VII Remake Part II olmadığı, seriye gelecek bir yan oyun olacağı da söylenmişti. İşte ortaya bu oyunla ilgili yeni iddialar atıldı.

Yeni Final Fantasy oyununu Team Ninja yapıyor

E3 2021 fuarında duyurulacağı belirtilen bu yeni Final Fantasy oyununun Souls türünde olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Square Enix'in oyunun geliştirilmesi için Team Ninja ekibi ile anlaştığı ve oyunun Nioh serisi ile en iyi Souls tarzı oyunlardan birine imza atan bu ekibe teslim edildiği belirtiliyor. İki firma daha önce Dissidia Final Fantasy NT oyunu için bir araya gelmişti.

Final Fantasy Origin ismine sahip olacağı söylenen oyunun hikaye olarak ilk Final Fantasy oyununa bağlanacağı da gelen bilgiler arasında. Bu yeni oyunun da tıpkı FFVII Remake gibi en az bir yıl boyunca Playstation 5'e özel olarak kalacağı da ifade edilmiş.

Souls tarzı Final Fantasy oyununu Team Ninja yapıyormuş

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 08:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2021 16:55
Şu lanet olası Souls tarzından ne zaman kurtulacağız?
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2021 17:59
LANET OLASI ??? Battle Royal saçmalığı asıl saçmalıkken bu güzel tarza laf etmek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2021 18:00
Team Ninja yapmasa...olmaz mı ya? Dissidia Final Fantasy NT bir felaketti. Havalı efekleri, güzel görüntüsü ve seriden favori ff karakterlerini bir araya getirmişti ama gameplay,kamera ayarları kaos..berbattı.Ümidim az ama umarım NT den ders almışlardır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Souls tarzı Final Fantasy oyununu Team Ninja yapıyormuş
İlginizi Çekebilir