Sound Blaster X-Fi

Arda Gündüz 3.06.2010 - 12:31
Sound Blaster X-Fi
Creative firması, yeni nesil ses kartları olan Sound Blaster X-Fi serisini duyurdu. Audigy 2 ve Audigy 4'e nazaran birçok yenilik içerecek olan Sound Blaster X-Fi serisi, yeni bir ses işlemcisi ile çalışacak.

24-bit/96KHz audio playback'a sahip seride, format dönüştürmelerinde, ana sesin arkasında oluşabilecek yabancı sesler olmayacak ve tertemiz sesler elde edilebilecek. Ayrıca, kartların Dolby Digital EX, DTS-ES ve 7.1 hoparlör sistemlerine de desteği olacak.

Sound Blaster X-Fi kartlarının ikisinde 64 MB X-RAM olacak. Bunun sayesinde, işlemcinin üzerinde ses yükü alınacak ve sesle ilgili her türlü işlem, bu RAM üzerinde depo edilecek. Sound Blaster X-Fi serisinin 4 kartı da belirlenmiş durumda. X-Fi XtremeMusic, en sade kart. Bunun yanında kendi medya işlemcisini içeren diğer bir kart ise Sound Blaster X-Fi Platinum olacak. Oyuncuların vazgeçilmezlerinden olacağı tahmin edilen kart ise, Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS. X-Fi serisinin en sağlam ürünü ise muhtemelen Sound Blaster X-Fi Elite Pro olacak. Kartlar, 22 Ağustos'tan itibaren piyasalardaki yerlerini almaya başlayacaklar.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sound Blaster X-Fi
İlginizi Çekebilir