Compulsion Games'in yeni oyunu South of Midnight duyuruldu

Berkcan Aktürk 12.06.2023 - 15:52
We Happy Few ve Contrast'ın geliştiricisi olan Compulsion Games'in, yeni oyunu South of Midnight duyuruldu. Sinematik fragmanı oldukça gizli bir yapıya sahip olan South of Midnight, Xbox Showcase'de duyuruldu.

We Happy Few ve Contrast'ın geliştiricisi olan Compulsion Games'in, yeni oyunu South of Midnight duyuruldu. Sinematik fragmanı oldukça gizli bir yapıya sahip olan South of Midnight, Xbox Showcase'de duyuruldu. Xbox blogunda yayınladığı bir röportajda biraz daha fazla bilgi verdi ve fragmanda tanıtılan Hazel karakterinin dünyaya yayılan doğaüstü yaratıkların izini sürmesini konu alan, üçüncü şahıs aksiyon-macera türünde bir oyun olduğunu söyledi. Sinematik fragmanı oldukça gizemli olmakla beraber, büyülü gerçeklik dokunuşlarıyla bazı Güney Amerika esintilerini içeriyor.

South of Midnight videosu yayınlandı

South of Midnight duyuruldu

Yayıncı yönetmen David Sears'ın Xbox blog yazısında söylediğine göre oyun, Güney Amerika'nın daha ilginç jeolojik, topografik, kültürel, toplumsal ve tarihi alanlarından esinlenerek kurgulanmış. Eski Arkane Studios geliştiricisi Guillaume Provost'un kurduğu stüdyo Compulsion'ın, IGN'in 7.3 puan verdiği 2018 tarihli hayatta kalma korku oyunu We hapy Few'den bu yana South of Midnight, stüdyonun ilk oyunu olacak. Henüz bir çıkış tarihi belli olmasa da, South of Midnight, Xbox Series X/S, PC ve Game Pass için lansman sırasına satışa sunulacak gibi duruyor.

Fragmanda gitar çalan iskelet benzeri adam ise, Weaver olarak adlandırılıyor. Açılamaya göre, yeteneklerle dolu olan Hazel, tehlikeli yaratıklarla savaşacak ve onlara boyu eğdirecek. Kendi ailesini ve kendi geçmişindeki bağları çözecek, eğer şanslıysa kendisine ev gibi hissettiren yeni bir yerin yolunu bulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 23:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
South of Midnight duyuruldu
İlginizi Çekebilir