Söylenti: Gamecube oyunları Switch'e geliyor

Mehmet Atilla Turan 14.08.2017 - 14:11
Şimdilik iki oyun var fakat sonrası eklenecek gibi görünüyor.
2000'lerin başında Nintendo'yu popüler yapan GameCube, oyunları ve yeni özellikleri ile bir çocuğun isteyebileceği en iyi konsollardan biriydi. Özellikle Super Mario Sunshine ve Resident Evil oyunlarının Switch'te oynamak, çoğu oyuncunun ve hayranını isteyebileceği bir durum.

Nintendo, halen Virtual Console'u Wii U için açık tutsa da, zamanı gelince Virtual Console'u Nintendo Switch için getirecek. Eski oyunların bulunduğu Virtual Console'da NES'ten N64'e kadar olan Nintendo konsollarında bulunan popüler oyunlar bulunuyor. Bir nevi port olarak sayılan yapımlar, oyuncular tarafından bir hayli seviliyor ve sürekli alınıyor.

Söylenti: Gamecube oyunları Switch'e geliyor
Son alınan bilgilere göre ise, Doshin the Giant ve Sonic Adventure DX: Directors Cut adlı Gamecube oyunlarının, Nintendo'nun sahip olduğu sunucularda geçmesi, Gamecube oyunlarının Virtual Console'da belireceğinin habercisi olabilir. Daha önce Nintendo 64 oyunlarının Wii U'da çıkmasında da aynı durum olmuştu ve sonucunda Starfox 64 ve Super Mario 64 gibi yapımlar Wii U'da yerini almıştı.

Alınan ekran görüntüsünde de olduğu gibi, oyunların ne zaman geleceği veya Virtual Console'da çıkacağı hakkında hiçbir bilgi görünmüyor. Sonuçta Nintendo bu, ne yapacağı belli olmaz. Hepimiz bekleyip göreceğiz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2017 21:10
Süper olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Söylenti: Gamecube oyunları Switch'e geliyor
İlginizi Çekebilir