Söylenti: Ubisoft Battle Royale oyunu geliştiriyor olabilir

Batuhan Bolat 24.07.2022 - 00:20
Ubisoft'un Hyper Scape'in iptalinin yarattığı boşluğu doldurmak için rafa kaldırılmış bir The Division battle royale projesi üzerinde çalıştığı söyleniyor.

The Division oyuncuları, yıllardır Ubisoft'un seriye battle royale çalışması yapıp yapmayacağını merak ediyordu. Hatta Ubisoft, 2017'de The Division oyuncularının battle royale isteyip istemediği konusunda bir anket bile yayınlamıştı. O zamandan beri dolaşan söylentiler, iptal edilen Hyper Scape'in yarattığı boşluğun ardından tekrar gündeme geliyor gibi görünüyor.

The Division Battle Royale oyunu 2018'den beri geliştiriliyor olabilir

Bununla birlikte, bağımsız bir The Division battle royale oyununun tekrardan geliştirme aşamasında olabileceğini gösteren yeni bir söylenti bu durumu değiştiriyor. Jeff Grubb tarafından yapılan Game Mess podcast'inde bildirildiği üzere Ubisoft, daha önce bir süredir geliştirilmekte olan The Division battle royale projesini yeniden başlatacak. İlgili podcast'e aşağıda yer verdik.

Oyun, Ubisoft içinde kod adı Reaper olarak biliniyor ve 2018'den beri geliştiriliyor olabilir. Yani yeni The Division battle royale oyunu projesi sıfırdan inşa edilmiyor. The Division oyuncularından battle royale hayranları, bu noktada söylentilere mutlu olabilirler ancak şüpheci olarak da beklemeliler. Ubisoft şu anda farklı bir süreçten geçiyor gibi görünüyor.

Haberlerini yaptığımız, Avatar: Frontiers of Pandora erteleniyor ve dört Ubisoft projesinin de iptal olduğu bildiriliyor. The Division battle royale'in etkilenip etkilenmediği hatta var olup olmadığı belli değil. Bu sadece bir söylenti ve oyun geliştirme aşamasında olsa bile, duyurulması biraz zaman alabilir.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2022 11:19
ilk division 2016'da piyasaya sürüldü ve "survival" adında mükemmel bir multiplayer modu var. sadece o modu biraz geliştirip ayrı olarak yayınlasalar bile çok iyi bir oyuncu kitlesine ulaşabilirlerdi. ama çok zeki ubisoft ekibi aradan yıllar geçmesine rağmen hyper scape diye saçma bir br yayınladı
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2022 16:25
Ubi paranın kölesi olduğu için oyuncuyu dinlemez. Misal Ghost Recon Phantom vardı 8 vs 8 bölge alıyordun çok iyiydi ama sunucuları kapattılar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2022 17:56
Battle Royale it's OVER.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2022 03:44
Heyallam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Söylenti: Ubisoft Battle Royale oyunu geliştiriyor olabilir
İlginizi Çekebilir