Spawn filminin çıkacağı dönem belli oldu. Spawn ne zaman çıkacak?

Hakan Hervenik 18.01.2018 - 17:02
Spawn filmi ne zaman çıkacak?

Spawn filmi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Daha dün film için oyuncu alımları başlamışken, karakterin yaratıcısı Todd McFarlane film hakkında ComicBook'a konuştu. Film hakkında bir çok yeni bilgi paylaşan Todd McFarlane, aynı zamanda Spawn filminin çıkış tarihi hakkında da bir açıklama yaptı.

Spawn filmi ne zaman çıkacak?

" Film yapmakta ve sunmak iki farklı alandır. Bu yüzden de filmin konusu ile ilişkili olarak filmin cadılar bayramında vizyonda olmasını istiyoruz. Tabi ki film daha erken prodüksiyon aşamasında ve istediğimiz tarihe yetişmeyebilir. Bu durumda da B planımızı devreye sokacağız. Eğer film cadılar bayramına yetişmezse, Noel zamanı vizyona girebilir. Bu arada bahsettiğim tarihlerin bu yıl içerisinde olduğunu da belirteyim. "

Spawn karakteri için hayranları uzun süredir +18 bir film beklemekte. Spawn'ın hali hazırda bir filmi var. Ancak, pek de başarılı olduğunu söyleyemeyiz. Spawn'ın karakterini yansıtacak olan karanlık bir film için biz de beklemedeyiz. Bakalım, Todd McFarlane ile yapılan Spawn filmi kendisinden bekleneni hayranlarına verebilecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2018 10:06
İlk film oyunculardan kaybediyordu. Ama genel olarak fena değildi. Heleki çekildiği yıla göre gayet güzeldi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2018 17:29
ilk filmin kendisi cok kotuydu ama tek guzel yanı soundtrack ti, bir dunya super elektronikci dayı ile rockcu dayı yanyana sevgi içinde sarkı turku cıgırmıslardır, en guzelide atari teenage riots ve roni size- no remorse i want to die , tabi o zamanlar sene 1996 felandı siz ergenler ..... :DDDD
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spawn filminin çıkacağı dönem belli oldu
İlginizi Çekebilir