Speedy Birds'teki amacımız basit. Sevimli bir kuşu kontrol ederek, gökyüzünde yol olmalı ve önümüze gelen yumurtaları yiyerek puan toplamalıyız. Yumurta topladıkça kahramanımız keyifleniyor ve kısa süreliğine daha hızlı uçabiliyor. Oyunumuz, tamamen hareket algılayıcı kontrol mekanizması üzerine kurulmuş. Cihazımızı yukarı ve aşağı oynatarak karakterimize yön veriyor, ne kadar hızlı yaparsak da o kadar çabuk yön bulmasını sağlayabiliyoruz.

Amacımız, olabildiğince fazla yumurta toplayarak, olabildiğince uzun mesafeyi kat etmek. Peki bu işte bir zorluk yok mu? Tabii ki var. Biz ileri doğru hareket etmeye çalışırken, üzerimize gelen birçok düşman kuş da bulunuyor ve ilerledikçe, kuşlar da giderek artıyor. Onlara hiç değmememiz gerekiyor. Çünkü tek hakkımız var ve çarptığımız gibi oyun sona eriyor, en başa dönmek zorunda kalıyoruz.
Speedy Birds, Game Center uygulamasına da destek veriyor ve bünyesinde achievement ödül sistemi de barındırıyor. Oyun tecrübelerimize göre puanlar alıyoruz. Şirin grafikleri, kolay oynanabilirliği ve kendini tekrar tekrar oynatabilmesi gibi özellikleriyle mobil platformlar için gayet eğlenceli bir oyun.
Yorumlar (6)
angry birds çalıntısı
Oyun bence gayet iyi. Adamlar oturup ugrasmis neticede. Hakkini vermek gerekiyor.
yapılan herşey zaten birşeylerden esinlenir.ne sanıyorsunuz ki.hayatlarınızda öyle.üstüne ne kadar konulmuş ona bakmak lazım
de get :D tamm özentilik var ama oyun sonuçta :D nese daha güzel olabilridi :D
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>24.02.2012 16:16:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Angry Birds özentisiymiş. O zaman tüm fps oyunları Doom özentisi. Ya ne saçma yorumlar yapıyorsunuz arkadaş.</font></td></tr></table><br></center> katılıyorum
beyler unutmayınki angry birds'te armor games'in crush the castle'ına "özenmiş"tir.