Spider-Man 2 fragmanı

Tunay Şahin 25.05.2023 - 01:40
Spider-Man 2 nihayet oynanış görüntülerini yayınladı. Spider-Man 2 Fragmanı Peter Parker'ı simbiyot süitinde gösteriyor.

Spider-Man 2 nihayet Peter Parker'ın ortak yaşam yeteneklerini, yerleştirilebilir ağ çizgilerini, Miles Morales'e dönüşme seçeneğini ve yeni wingsuit yeteneklerini gösteren Wraith'i ortaya çıkaran oynanış görüntülerini gösterdi. Spider-Man 2 fragmanı oyun hakkında detaylı bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.

Spider-Man 2 fragmanı Peter Parker'ı simbiyot süitinde gösteriyor

Fragman Kraven'ın ormanda çekilmiş bir görüntüsüyle açılıyor ve nihayet ona ilk bakışımızı sunuyor. Kraven'ın bütün numarası en tehlikeli avı avlamak istemesi ve Örümcek Adam'ın da en büyük tehdit olması.

Spider-Man 2 fragmanı Peter Parker'ı simbiyot süitinde gösteriyor

Kraven ve Venom'la savaşacağımızı bilsek de, fragman aynı zamanda ilk oyunda oyunun dünyasında var olduğu ortaya çıkan Lizard'ı da gösteriyor. Kertenkele'yi ilk kez gördükten sonra, fragman Peter ve Miles'ın kötü bir sürat teknesi devriyesini kovaladığı bir oynanış bölümüne geçiyor, görünüşe göre Kraven'in komutası altında bir helikopterden onlara bakıyor.

Bununla birlikte, yeni fragman bize hala bir tarih vermiyor, ancak 2023 Sonbaharında başlayacağına dair sızıntıları ve söylentileri nihayet doğruluyor.

Örümcek Adam 2 uzun zamandır geliyordu. Son olarak 2021'de 1:37'lik bir teaser ile ortaya çıkmıştı ancak bu teaser bize oynanış göstermemiş ve bunun yerine en temel hikaye konularına odaklanmıştı. Kraven ve Venom'un bir şekilde kötü adam olacağını, Miles Morales ve Peter Parker'ın ise elbette başlıca Örümcek Adamlar olarak geri döneceğini biliyorduk.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2023 17:38
En şanslı oyuncular, bu oyun serisinin hayranları. Üzerine kata, kata, deneyimli bir geliştirme sürecinden geçmiş, yeterli, sabredilebilir aralıklarla yeni oyun yayınlıyorlar. Biz, biz avuç yalıyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2023 09:52
oyun sinematik deneyim olarak umarım artar. tek sahne bu değildir umarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2023 00:28
Miles Peterla vs atarsa ve kazanırsa, benim için bu seri biter. Ne kadar Miles sevsemde’ koskoca peterı iki oyundur aptal ve hata yapan bir karaktere çevirdiler. Miles ise onu hep bu hatalardan kurtaran oldu. Olması gereken Tony stark ve Peter ilişkisi gibiydi.. Sjw kültürü umarım el atmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man 2 fragmanı
İlginizi Çekebilir