Spider-Man 3 filminin çekimleri yakında başlıyor

Ersin Kılıç 27.10.2020 - 10:28
Uncharted filminin çekimlerini tamamlayan ünlü oyuncu Tom Holland, ayağının tozuyla Spider-Man 3 çalışmalarına başladı.

Marvel Sinematik Evreni'nin şu sıralar en çok merak edilen yapımlarının başında Spider-Man 3 geliyor. Örümcek Adam'ın dünya genelinde çok popüler olmasının yanı sıra MCU tarafında da önemli karakterlerden biri haline gelmesi bunun en büyük sebebi. Diğer taraftan tabi ki diğer Örümcek Adam ve Spider-Verse dedikoduları da bu durumu alevlendiriyor diyebiliriz. İşte bu kadar merakla beklenen filmin çekimlerinin başladığı belirtildi.

Spider-Man 3 çekimleri için düğmeye basıldı

Tom Holland bildiğiniz gibi Playstation markası ile özdeşleşen Uncharted filminde de başrolü üstleniyor. Nathan Drake karakterine hayat veren ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde bununla ilgili bir paylaşım da yapmıştı. Son olarak Berlin'de çekimleri devam eden filmin Tom Holland kısmının tamamlandığı da açıklandı. Bu durumu bir nevi Tom Holland'ın kendisi de doğrulamış oldu.

Instagram hikayelerinden bir gönderi paylaşan Tom Holland, Spider-Man 3 çalışmaları için Toronto'ya döndüğünü açıkladı. "Atlanta'ya henüz indik.. Şimdi sırada Spider-Man 3 var. Hadi başlayalım" diyen Tom Holland, filmin çekimlerinin yakında başlayacağını da duyurmuş oldu. 

Pandemi nedeniyle MCU tarafında mevcut filmler ertelendiği gibi takvimde de büyük aksaklıklar oldu. Yine de Spider-Man 3 filminin herhangi bir değişiklik olmaz ise 17 Aralık 2021'de vizyona gireceğini hatırlatalım.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.10.2020 23:01
ne zaman yaşça büyük bir örümcek adam göreceğiz ? Ben gerçekten merak ediyorum. Dünya'nın yüzde 90'ı liseli değil. Lise hezeyanı olmayan bir örümcek adam görebilecek miyiz ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2020 13:50
tobey maguire olsa harika olurdu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man 3 filminin çekimleri yakında başlıyor
İlginizi Çekebilir