Spider-Man 4 çıkış tarihi 2025 olabilir

Fatih Arslan 16.06.2023 - 14:09
Sony, Spider-Man 4 çıkış tarihi için yakında açıklama yapabilir. Firma, Venom 3 ve Spider-Man 4'ün yakın gelecekte çıkabileceği dedikodularını güçlendiren iki önemli yayın tarihini ayırmış.

Sony, Spider-Man 4 çıkış tarihi olarak 2025'i işaret ediyor olabilir. Maaşlarına zam bekleyen yazarların grevini sürdürdüğü bu dönemde, pek çok proje erteleniyor. Geçtiğimiz hafta Marvel'ın 4. Captain America, Thunderbolts, Fantastic Four, ve iki Avengers filmini ertelediğini ve yayın tarihlerinin tekrardan düzenlendiğini öğrendik.

Spider-Man 4 çıkış tarihi önümüzdeki sene olabilir

Ancak Sony, önümüzdeki yıllar için kendi projeleri konusunda iyimser hissetmeye devam ediyor gibi görünüyor. Deadline'ın yapmış olduğu habere göre, Sony iki adet adı belirsiz olan Sony/Marvel filmi için yayın tarihleri ayırmış bulunuyor. Bir film 8 Kasım 2024'e, diğeri ise 27 Haziran 2025'e planlandı.

İlginizi Çekebilir: Marvel Filmleri İzleme Sırası

Kasım 2024'teki tarihin Venom 3 için olabilme ihtimali çok yüksek. Çünkü Venon 3'ün 2024 Ekim ayında sinemalara çıkacağı söylentisi yayılmıştı.

İkinci Tarih için de Tom Holland'ın Spider-Man serisinin dördüncü filmi için ayırıldığı düşünülüyor. Oyuncu, geçtiğimiz haftalarda yeni dizisi The Crowded Room'un galasında konuştu. Film üzerine toplantıların yapıldığını belirten oyuncu, grev nedeniyle şu anda toplantıların askıya alındığını belirtti.

Spider-Man 4 çıkış tarihi önümüzdeki sene olabilir

Ancak oyuncu, Peter Parker mirasını lekelememek için dördüncü film konusunda tereddütlerini de paylaştı. Bu konu hakkında endişeli olduğunu belirten oyuncu, tüm serilerin 4. filmleri konusunda belirli bir ön yargı olduğunu, Üçlemede büyük bir başarı elde ettiklerini ve bunun vermiş olduğu gururla içinde karakteri bir başka kişiye devretme isteği olduğunu da belirtti.

Tom Holland'ın düşüncesi aslında pek haksız da sayılmaz. Çünkü istisnalar dışında çoğu serinin 4. filmleri kitleler tarafından pek beğenilmiyor ve yoruldukları düşünülüyor. Marvel ilk solo 4. filmi olan Thor: Love And Thunder bu hipotezi kanıtlar nitelikte. Umarız ki Tom Holland ile Spider-Man 4 gelir ve bu genel yargı kırılır.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 10:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.06.2023 02:14
E sen filme Zeus'u yan karakter olarak eklersen saçma sapan birşey çıkar ortaya.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2023 23:04
Alakasi yok ilk 3 veya 2 film başarili olunca diger 3. Yada 4. Filmden para kazanabilmek icin butçe duşurup onceki filmlerin başarisini kullanmaya çalisihorlar yada senaryo vs vs
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man 4 çıkış tarihi
İlginizi Çekebilir