Spider-Man: Edge Of Time duyuruldu

Merlinin Kazanı 1.04.2011 - 17:48
Sonbaharda Örümcek Adam’ı kurtarmaya çalışacağız
Activision ve Marvel Entertainment Örümcek Adam’ın şimdiye kadar en zorlu görevlerden biriyle yüz yüze geleceği Spider-Man: Edge of Time’ı duyurdu. Göreviniz; Örümcek Adam’ı kurtarmak! Activision bünyesindeki Beenox stüdyosu tarafından geliştirilen Spider-Man: Edge of Time, oyunculara klasik Amazing Spider-Man ve Spider-Man 2099 rollerine bürünerek zamanda meydana gelen büyük yanlışlığı düzeltme ve Peter Parker’ın zamansız ölümüyle ortaya çıkan kıyamet senaryosunu engelleme görevi veriyor.

Spider-Man: Edge Of Time duyuruldu
Beenox’un ilk Örümcek Adam oyunu olan Spider-Man: Shattered Dimension hem oyuncular, hem de eleştirmenler tarafından şimdiye kadar yapılmış en iyi Örümcek Adam oyunlarından biri olarak değerlendirildiğini belirten Küresel Marka Direktörü Vicharin Vadakan, “Beenox Spider-Man: Edge of Time ile bir kez daha kendine has yaklaşımını kullanarak adrenalin dolu, beklenmedik bir hikayeyi hayata geçiriyor” diye konuştu.

Beenox olarak sürekli olarak hayranlarını dinlediklerini ve oyun deneyimlerini geliştirmek için yeni ve yaratıcı yöntemler aradıklarının altını çizen Beenox Stüdyo Şefi Dee Brown,  “Spider-Man: Edge of Time hikayesinde Peter David ile birlikte çalışarak bambaşka bir deneyim yaratmak istedik, sizin ve Örümcek Adam’ın kaderi sallantıdayken zamana karşı yarışacaksınız” dedi.

Spider-Man: Edge of Time Amazing Spider-Man dönemi ile Spider-Man 2099’un gelecek dünyası arasındaki bağlantılı zaman kuşağında geçen ve Marvel’den ünlü Peter David’in (Spider-Man 2099 çizgi roman serisinin yaratıcılarından) anlatımıyla renklenen, aksiyon dolu bir macera sunacak. Oyun yepyeni bir özellik olan “sebep-ve-sonuç” tarzına sahip olacak, oyuncular bir Örümcek Adam’ın yaptığı eylemlerin diğer Örümcek Adam’ın zamanında yol açtığı sonuçları anında görebilecekler. Spider-Man: Edge of Time bu sonbaharda piyasaya olacak.

Spider-Man: Edge of Time hakkında daha fazla bilgi almak için https://www.facebook.com/heroHQ adresini ziyaret edin.

- Basın Bülteni
Yorumlar 28
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 10:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man: Edge Of Time duyuruldu
İlginizi Çekebilir