Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 filminin yapımına başlandı

Özgür Deveci 11.06.2020 - 10:06
Hayranları tarafından oldukça beğenilen Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün devam filminin yapımına başlandı. Detaylar haberimizde!

COVID-19 küresel salgını nedeniyle bu sene birçok yapım erteleme kararı aldı. Bunlardan biri de Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün devam filmiydi. Uzun bekleyişlerin ardından nihayet iyi haber geldi. Filmin animasyon ekibinde yer alan Nick Kondo, dün resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla filmin yapımına başlandığını duyurdu.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2, radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atıp, özel yeteneklerle donanan Miles Morales'in maceralarını konu alacak. Filmin yönetmen koltuğunda ise, Justice League Unlimited, Avatar: The Last Airbender, The Legend of Korra ve Voltron: Legendary Defender animasyon serilerinden tanıdığımız Joaquim Dos Santos oturuyor.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 filminin yapımına başlandı

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 filminin yapımına başlandı

Koronavirüs salgınından önce Spider-Man: Into the Spider Verse 2’nin vizyon tarihi 8 Nisan 2022 olarak açıklanmıştı. Salgının tüm dünyayı etkisi altına almasıyla Sony, filmin vizyon tarihini 7 Ekim 2022’ye ertelemişti. Filmin baş animatörlerinden Nick Kondo, dün akşam resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla filmin prodüksiyonuna başlandığını duyurdu. Kondo, paylaştığı kısa bir video ile birlikte “İşin ilk günü!" yazan bir twit attı. Paylaşılan video film hakkında pek bir detay vermese de, çıkış tarihini bir kez daha doğruladı. Ancak filmin senaryosu hala sır gibi saklanıyor. Sızdırılan bazı bilgilere filmin Miles Morales ile Gwen Stacy arasındaki ilişkiyi konu alacağı söyleniyor.

2017'de gösterime giren ilk film En İyi Animasyon Filmi Oscarı’nı kazanırken, 375 milyon dolar hasılata ulaşarakta oldukça yüksek bir gişe performansı elde etmişti. Bu sefer Joaquim Dos Santos imzasını taşıyacak filmin senarist rolünde ise Cehennem Melekleri, Wonder Woman 1984 ve Mortal Kombat'ın yazarı Dave Callaham yer alıyor. Phil Lord ve Chris Miller ise yapımcı olarak devam ediyorlar. Filmin adı ne olursa olsun 7 Ekim 2022 tarihinde çıkması bekleniyor.

Son olarak siz bu film hakkında ne düşünüyorsunuz? Spider-Man: Into the Spider Verse'i izleyenler devam filminden neler bekliyor? Yönetmenin değişiyor olması, sizce filmin gidişatını etkiler mi? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 filminin yapımına başlandı
İlginizi Çekebilir