Spider-Man: Miles Morales için Spider-verse kostümü duyuruldu

Ersin Kılıç 31.10.2020 - 13:06
Son dönemin en başarılı süper kahraman filmlerinden biri olan Spider-Man: Into the Spider-Verse filminde gördüğümüz kostüm Spider-Man: Miles Morales için geliyor.

Spider-Man: Miles Morales oyunu için yeni bir detay açıklandı ve Spider-Man: Into the Spider-Verse filminde Miles Morales'in giymiş olduğu kostümün oyuna ekleneceği duyuruldu. Spider-Man: Into the Spider-Verse son dönemin en başarılı süper kahraman filmlerinden biri olarak gösteriliyor. öyle ki devam filmi de yapım aşamasında olan Into the Spider-Verse, bu başarısını Oscar heykelciğiyle de taçlandırmıştı. İşte filmde Miles Morales tarafından giyilen kostüm, bu sefer oyunda da karşımıza çıkacak.

Filmdeki kostüm Spider-Man: Miles Morales için geliyor

Yapılan açıklamaya göre Spider-Man: Miles Morales oyununu ön sipariş ile alanlar bu kostüme erken ulaşma şansına yakalayacaklar. Kostüm için yayınlanan videoya baktığımızda ise oyuna gerçekten de çok farklı bir hava kattığını görüyoruz. Hem diğer kostümlere göre daha farklı bir tasarıma sahip olması hem de animasyon filminden fırlamış gibi gözükmesi ile birlikte oyunun çehresini de bir hayli değiştirecekmiş gibi gözüküyor.

SonySpider-Man: Into the Spider-Verse filminde oldukça farklı bir animasyon tekniği sergilemişti. Hem merkez açı hem de farklı animasyonları ile filmin zaten alışılageldik animasyon filmlerinden oldukça farklı olduğunu görmüştük. Kostümün oyuna eklenmesi ile birlikte bu farklı yapının oyunda da kendisini hissettirdiğini görüyoruz. Özellikle görünüş dışında değişen karakter animasyonları, oyunu da bir animasyon filmine çevirmiş gibi duruyor. Tanıtım videosuna yukarıdan, kostüm ile ilgili oynanış videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 03:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.10.2020 13:53
Diğer grafiklerin yanında sanki başka biri tarafından eklenmiş mod gibi gözüküyor ve bence bu çok göz yorucu ayrıca o kadar gereksiz incelikte yapmak zorundalar mıymış o bilekleri ve bacakları sadece diğer kıyafete skini geçirselermiş daha iyi olurmuş bu ne böyle oyun içinde başka oyundan gelmişgibi
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2020 16:20
Spider-manin hareketlerini animasyon gibi yapmışlar, yani fps düşmesi yok. Animasyona uygun hale getirmişler. Animasyon filmi en iyi spiderman filmlerinin favorisi bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.10.2020 17:56
boş işler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man: Miles Morales için Spider-verse kostümü duyuruldu
İlginizi Çekebilir