Spider-Man: Miles Morales, PC versiyonu oynanış videosu yayınlandı

Atıf Doğan Özcan 24.09.2022 - 12:03
PlayStation popüler oyunu olan Spider-Man: Miles Morales PC versiyonu oynanış video paylaşıldı ve oyunculardaki heyecanın yerini meraklı bekleyiş aldı.

Spider-Man: Miles Morales PC versiyonu oynanış videosu paylaşıldı ve izleyenlerden tam not aldı. Oyuncularda heyecan katsayısı arttıran fragmanın detayları oldukça güzel. Insomniac, PlayStation üzerindeki popüler olan oyununun PC sürümü için detayları tamamladı ve artık hazır olduklarının sinyalini verdi.

Spider-Man: Miles Morales PC versiyonu için her şey hazır gibi görünüyor

PlayStation, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’in yaklaşan PC sürümü için heyecan yaratan bir fragman paylaştı. PlayStation, konsola özel olan oyunlarının çoğunu yavaş yavaş PC’ye taşıyor ve bunu yaptığı içinde oyuncular tarafından ödüllendiriliyor. Marvel’s Spider-Man’in PC’de piyasaya sürülmesi çok iyi karşılandı. Artık PlayStation’ın Miles Morales’i PC platformuna getirmesi için her şey uygun ve hayranların artık daha fazla beklemesi gerekmeyecek.

Spider-Man: Miles Morales, PC versiyonu oynanış videosu yayınlandı

Marvel’s Spider-Man Remastered, Ağustos ayında PC platformunda piyasaya sürüldü ve çıktığı gibi anında başarılı oldu. Ay ortasında çıkmış olmasına ve üstelik dört yıllık bir oyun olmasına rağmen Steam’de ay boyunca en çok satan üçüncü oyun olarak yerini aldı. Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesîn PC versiyonu, ilk olarak oyunlar beraber duyurulmuştu ve iki oyunun hayranları o zamandan beri sabırla oyun için daha fazla haber beklediler. İlk duyuru detaylarında sadece Miles Morales 2022’de PC’ye çıkacak yönünde olmuştu.


Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’in yeni fragmanı, Insomniac’ın süper kahraman oyununa kısa bir bakış sunuyor. Aksiyon oyunundaki savaşlara ve hikâyesine dair ipuçları veriyor. Üstelik muhteşem PC görsellerine göz alıcı bir bakış sunuyor. Fragman, Miles Morales’in 2022 sonbaharında piyasaya çıkacağını belirterek bitiyor. Oyunun PC çıkış süresi her zamankinden daha kısa sürdü, ancak hayranların yinede sabırlı olması gerekiyor.

2022 Sonbaharında piyasaya sürülecek olması demek yani oyuncuların yakın bir zamanda Miles Morales’i PC’de görmeleri mümkün değil demek. Çünkü Sonbahar duyurusu detaylandırılırsa Eylül ve Ekim ayını es geçeceği anlamına geliyor. Aralık ayı içinde duyurulan oyun sürümleri ile dolu olduğu için Kasım ayı için zor olacak. Yinede her şey mümkün, çünkü PlayStation bir nedenden dolayı henüz net bir çıkış tarihi vermedi. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 10:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2022 18:09
Yıl olmuş 2022, 3 ay sonra 2023 olacak. Hala pc de Oyun oynayanlar var
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2022 00:34
Yıl olmuş 2023 konsolda strateji oynayamayanlar var :D
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2022 22:22
evet nolmuş?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man: Miles Morales, PC versiyonu oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir