Spider-Man Remastered multiplayer modu geliyor olabilir

Alparslan Gürlek 16.08.2022 - 11:58
Marvel's Spider-Man Remastered multiplayer moduna yönelik iddialar oyun dosyalarını inceleyen oyunculardan geliyor.

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürüldükten sonra hem çok oynanan hem de dosyalarının altından girilip üstünden çıkılan Spider-Man Remastered PC sürümü için yeni bir gelişme yaşandı. Oyun dosyalarının arasında görülen referanslar sayesinde, ilerleyen dönemde Spider-Man Remastered multiplayer sürümünün yayınlanabileceği söyleniyor.

Spider-Man Remastered multiplayer sürümü yolda olabilir

Oyunun PC dosyalarına bakarak Insomniac Games'in şu sıralar Spider-Man multiplayer modu geliştirdiğini ve bu modun içerisinde Miles Morales'i ve çeşitli oyun modları bulunduracağını da söyleyebiliriz. Bütün bu iddialar oyun dosyalarında bu tür referansların olduğunu fark eden DniewTamp isimli Twitter kullanıcısından geliyor. Aynı zamanda VGC de oyun dosyalarına bakarak bu referansların bulunduğunu onaylıyor.

Spider-Man Remastered multiplayer modu geliyor olabilir

Ancak dosyalar erişilebilir olmadığından daha fazla detaya inilemiyor. Spider-Man Remastered multiplayer modunda ikinci bir oyuncunun kontrolü eline alarak Miles Morales -bütün eşsiz yetenek ve animasyonlarıyla- karakterini kontrol edebileceği öngörülüyor. Aynı zamanda PvP ve PvE modlarını içereceği de söylenebilir.

Oyun dosyalarının içerisinde bazılarında "player 1","player 2" gibi tanımlamaların yanında "the Superior Spider-Man" gibi bazı mesajlar da bulunuyor. Multiplayer modunun ana senaryodan bağımsız olması bekleniyor. Aynı zamanda söz konusu çok oyunculu mod, Marvel's Spider-Man 2 için de geliştirilmiş olabilir. Çünkü devam oyununun hem Peter Parker hem de Miles Morales'i içereceğini biliyoruz

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2022 13:34
Son zamanlarda oynadığım en iyi oyun. Hikayeyi uzatsalar ya da şehirde yapılacak yeni aktiviteler eklense keşke.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2022 12:46
Bu saatten sonra multiplayer gelmesi zor bence gelirse iyi olur ama.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man Remastered multiplayer modu geliyor olabilir
İlginizi Çekebilir