Spider-Man Remastered PC sürümü Steam Deck onayını aldı

Alparslan Gürlek 4.08.2022 - 12:12
Sony'nin PC platformuna getirdiği bütün PlayStation oyunları gibi Marvel's Spider-Man Remastered da Steam Deck onayını aldı. El konsolunda çok keyifli olur yalnız...

Insomniac Games tarafından geliştirilen ve ilk etapta PlayStation'a özel olarak çıkan Marvel's Spider-Man Remastered PC sürümü de yakında çıkacak. Sony'nin PC platformuna getirdiği bütün PlayStation oyunları gibi bu oyun da Steam Deck konsolunda oynanabilecek. Hali hazırda ön siparişe açılan oyunda geçtiğimiz günlerde bir fiyat değişikliği olmuş, ancak Türkiye fiyatında herhangi bir değişiklik olmamıştı.

Marvel's Spider-Man Remastered PC, Steam Deck konsolunda da çalışacak

Oyun Steam Deck için doğrulandı ve çıkış tarihinden itibaren el konsolunda da oynanabilecek. Valve'e göre oyunların konsolları için onaylanması, Steam Deck butonları ve yapısıyla mükemmel şekilde çalıştığı anlamına geliyor. Sony'nin daha önce PC'ye getirdiği bütün PlayStation oyunları da yine Valve'in el konsolu için onaylanmıştı. Dolayısıyla bu haber sürpriz olmadı diyebiliriz.

Spider-Man Remastered PC sürümü Steam Deck onayını aldı

Sony'nin geçen yıl satın aldığı Nixxes tarafından geliştirilen Spider-Man Remastered PC sürümü, 12 Ağustos 2022 tarihinde PC platformu için yayınlanacak. Steam ve Epic Games Store üzerinde ön siparişler bir süredir açık. Geçtiğimiz günlerde oyunun Sterlin üzerinden yapılan fiyatlandırmasında bir düşüş yaşandı, hatta öyle ki ön sipariş yapan oyuncular iade edip tekrar daha düşük fiyattan satın almak zorunda kaldılar. Tabi bu düşüş Türk Lirası bazında oyunun fiyatını değiştirmedi. Bizim için hala 499,00 TL fiyatıyla iki PC mağazasında da ön siparişe açık.

Spider-Man Miles Morales de bu yıl içinde PC için piyasaya sürülecek oyunlar arasında.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2022 20:08
8gb dahi ram'İ olmayan bir cihaza remastered oyunu getirsen ne oluuuur getirmesen ne olurr.
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2022 08:25
Cihazın 16 gb ram i var, ne 8 gb ı fakir
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2022 05:20
16gb lpddr5 Rami var tulum lafta mısın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man Remastered PC sürümü Steam Deck onayını aldı
İlginizi Çekebilir