Spider-Man'in ikinci genişleme paketi 20 Kasım'da yayınlanacak

Ahmet Özçilingir 14.11.2018 - 16:14
Turf Wars için kısa video yayınlandı

Insomniac Games'in PlayStation 4'e özel olarak geliştirdiği Marvel’s Spider-Man'e gelecek olan ikinci genişleme paketi, Turf Wats için kısa birtanıtım fragmanı yayınlandı. Marvel’s Spider-Man, Turf Wars: DLC 2'de karşımıza yine yeni düşmanlar çıkacak. Marvel’s Spider-Man'in ikinci genişleme pakti 20 Kasım'da yayınlanacak. Turf Wars'da karşımızda Hammerhead'i ana düşman olarak göreceğiz. Spider-Man, suç çeteleri arasında yaşanan New-York'a hakim olma savaşını sonlandırmaya çalışacak.  Marvel’s Spider-Man: Turf Wars – DLC 2 kısa tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Marvel’s Spider-Man: Turf Wars – DLC tanıtım videosu yayınlandı

Marvel's Spider-Man'in 3 bölümden oluşacak olan indirilebilir içerik paketlerinin ikinci bölümü 20 Kasım'da yayınlanacak. Turf Wars'ta yeni hikaye görevlerinin yanı sıra, yeni kostümler (3 adet), yeni meydan okuma görevleri de yer alacak.

"Marvel dünyasındaki New York'ta yaşadığınız serüveninize Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps ile kaldığınız yerden devam edin. İçerisinde ek görevler ve mücadeleler, Marvel's Spider-Man evreninden gelen tamamen yeni düşman taraflar ve açılabilecek yeni kıyafetlerin yer aldığı, oyunun piyasaya sürülmesinden sonra eklenmiş üç hikâye bölümüne erişebilirsiniz."

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 17:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2018 20:37
bu denli bir oyuna venom içeriği kesinlikle gelmeli gelmesse yazık olur .
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2018 11:21
bu oyuna çıkmıcakta bidaki oyunların direk içeriğinde olur kesin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man'in ikinci genişleme paketi 20 Kasım'da yayınlanacak
İlginizi Çekebilir