Spiderman: Far From Home'un fragmanını bugün izleyeceğiz

Furkan Güler 15.01.2019 - 10:26
Fragmanın çıkacağı saat açıklandı!

Avengers: Endgame filminde karşımıza çıkacağını düşündüğümüz Spider Man karakterine özel yeni film Far From Home'dan heyecanlandıran bilgi geldi. Avengers: Endgame'den sonra çıkacak olan Spider Man Far From Home'un fragmanı bugün çıkacak! Filmin başrol oyuncusu olan Tom Holland'ın açıkladığı bilgiye göre fragman, Türkiye saatine endeksle 16:45 PM'de çıkacak.

Spiderman: Far From Home fragmanı geliyor

Spiderman: Far From Home'un fragmanına çok az kaldı

Mysterio karakterini karşımıza çıkaracak olan yeni Spiderman filmi ile ilgili en merak edilen konu ise hangi zamanda geçeceği oldu. Filmin Infinity War öncesinde mi, yoksa sonrası mı geçeceği akılları karıştırdı Bu sorunun cevabını muhtemelen Avengers : Endgame'den sonra göreceğiz. Tom Holland, Jake Gyllenhaal ve Zendaya gibi oyuncuların yer aldığı Spiderman: Far From Home, 5 Temmuz 2019'da gösterime gireceğini de belirtelim.

Diğer bir yandan Avengers Endgame'de, Thanos'un kahramanlarımız ile yapacağı savaş da merak konusu oldu. Hali hazırda Infinity War'da hayatını kaybeden kahramanların, yeni filmde geri geleceği tahmin diliyor. Avengers Endgame filmi ise 6 Nisan'da gösterime girecek. Filmde Kaptan Amerika'nın sinematik evrene veda edeceği düşünülüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spiderman: Far From Home'un fragmanına çok az kaldı
İlginizi Çekebilir