Splinter Cell Blacklist Spy vs Mercs detayları

Orhun Fatih 7.05.2013 - 22:20
Operasyon zamanı.

Spy vs Mercs için yeni bir video yayımlandı. Bu videoda Spy vs Mercs modu, Chaos Theory ve Pandora Tomorrow’dan hatırlayacağınız 2v2 çoklu oyunculu modun tamamen yenilenip; yenilenmiş haritalar, pasif yetenekler, araçlar, yeni görüş modları ve geliştirilmiş silah güçlendirme seçenekleriyle tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Spy takımında, oyunu TPS bakış açısı ile oynayacağız ve oyuncular terminalleri ele geçirmek için görünmez bir yol izlemeleri gerekecek. Ayrıca çeşitli silahlar ve birçok araca erişimleri rahat olacak.Gölgeler içinde hareket edip taktiğinizi tamamen kendiniz ayarlayıp hiç fark edilmeyecek şekilde oynayabileceksiniz.

Mercanaries, FPS bakış açılı ve casusların terminalleri ele geçirme çabalarını engellemeye yönelecek ve bölge savunacaksınız. Çevredeki objeleri kendi yararınıza kullanmak ve görünmez düşmanı fark etmek için çaba sarf etmeniz gerekecek.

Ayrıca Spy vs Mercs modu ile ilgili Ubisoft firması yeni bir video yayımladı. Yapım, 23 Ağustos tarihinde PS3, Xbox 360, Wii U ve PC için piyasaya çıkacak



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Splinter Cell Blacklist Spy vs Mercs detayları
İlginizi Çekebilir